Diskusijas

Lianaliesma

Re: Diskusijas

Post by Lianaliesma »

MĀRIS wrote: Neredzēju, jo nebiju pie datora. Tagad atkal pienācu, un redzēju ka ir jau nost no ledus un tiešraides vietā palaists ieraksts. Viss ir labs, kas labi beidzas. :P
Nu cerams, viss būs labi. Kas tas bija - briedis? stirna? es- blondīne... Image
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Traki gan :o
Te ir video, var noskatīties kā glābšana notika http://wfla.com/2017/01/09/crews-workin ... ck-on-ice/
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
d.e.

Post by d.e. »

lianaliesma wrote: Nu cerams, viss būs labi. Kas tas bija - briedis? stirna? es- blondīne... Image
Man liekas, ka viss kārtībā, vismaz krastā dabūja...
Kas tas bija ? Man liekas, ka neliels briedēns vai tomēr tāda paliela stirna ?! :? Es arī - blonda ...Image
MĀRIS

Post by MĀRIS »

lianaliesma wrote: Nu cerams, viss būs labi. Kas tas bija - briedis? stirna? es- blondīne... Image
Labrīt! Ak Jūs, mākslīgās blondīnītes! :lol: Pēc manām domām briežu mamma, bet varu arī kļūdīties. Vismaz priekš stirnas krietni pa dižu! :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Labrīt.

Vakar FB bija komentārs, ka tā ir deer mātīte, domājams 2-3 gadus veca. Deer laikam ir briedis, roe deer stirna.

https://www.facebook.com/WFLANewsChanne ... nref=story
WFLA News Channel 8 · 26:51 The deer is a female, believed to be young (2-3 years old).
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
d.e.

Post by d.e. »

MĀRIS wrote:
Labrīt! Ak Jūs, mākslīgās blondīnītes! :lol: Pēc manām domām briežu mamma, bet varu arī kļūdīties. Vismaz priekš stirnas krietni pa dižu! :P
Kāpēc mākslīgās blondīnītes...ek, Māri, neko Tu par sieviešu blondumu nesaproti, tās blondās reizēm ir tās gaišākās galvas ! :lol:
P.S. Par LL nezinu, bet es piedzimu ar gaišiem - nekrāsotiem matiem !
ImageImage
Made

Post by Made »

skaista gan jau no mazotnes :) un rokās mašīna, nevis lelle :P
d.e.

Post by d.e. »

Made wrote:skaista gan jau no mazotnes :) un rokās mašīna, nevis lelle :P
Paldies ! :D Mjā, man kaut kā lelles ne visai interesēja, bija pārsvarā zvēriņi un mašīnītes.
Mamma teica, ka ar mašīnām mēs ar māsu smuki pa celiņu gājām, bez mašīnām, jozām katra uz savu pusi ! :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

d.e. wrote: Māri, neko Tu par sieviešu blondumu nesaproti, ... es piedzimu ar gaišiem - nekrāsotiem matiem !
:oops: :roll: :oops: Un nu jau laikam par vēlu sākt mācīties.... :roll: :P
Made

Post by Made »

d.e. wrote:...Mamma teica, ka ar mašīnām mēs ar māsu smuki pa celiņu gājām, bez mašīnām, jozām katra uz savu pusi ! :D
Mašīnas vadīšanas tiesības tiešām disciplinē :D
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

d.e. wrote:
MĀRIS wrote:
Kāpēc mākslīgās blondīnītes...ek, Māri, neko Tu par sieviešu blondumu nesaproti, tās blondās reizēm ir tās gaišākās galvas ! :lol:
P.S. Par LL nezinu, bet es piedzimu ar gaišiem - nekrāsotiem matiem !
:lol: Man pirmās šķipsnas arī bija blondas! Image
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
skarleta

Post by skarleta »

Ar jums te gan var sasmieties :D
mega2

Post by mega2 »

d.e.

Post by d.e. »

MĀRIS wrote:
d.e. wrote: Māri, neko Tu par sieviešu blondumu nesaproti, ... es piedzimu ar gaišiem - nekrāsotiem matiem !
:oops: :roll: :oops: Un nu jau laikam par vēlu sākt mācīties.... :roll: :P
Mēs taču vienkārši tik mazliet pakacinam Tevi ! :D Loģiski, ka tagad jāpiekrāso, ja vasarā saulē diendienā negrozās, paliek tumši, tik gēnos blondums un gaišais prāts ! :lol:
Image
MĀRIS

Post by MĀRIS »

d.e. wrote: Loģiski, ka tagad jāpiekrāso, ja vasarā saulē diendienā negrozās, paliek tumši...
AHĀĀĀ!!! Es tak teic, ka tas blondums ir mākslīgs!!!!! :lol: :P
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Fantastiski...

Cilvēks tik daudz pūļu pieliek, lai pievērstu uzmanību pasaules upju stāvoklim un dabai vispār...

Мартин Стрел, лучший спортсмен планеты
Мартин Стрел — автор мировых рекордов на грани человеческих возможностей: он проплыл от истока до устья пять крупнейших рек планеты: Миссисипи, Парану, Янцзы, Дунай и Амазонку. Он плавает свои супер-марафоны не ради денег или рекордов, а чтобы привлечь внимание к ужасному состоянию наших рек и природы в целом. Чтобы сплотить людей разных национальностей. Чтобы мы задумались о возможностях нашего тела и нашего духа. Получается, что Мартин Стрел плавает ради всех нас.
http://theageofhappiness.com/posts/mart ... g3403gfgd1

Мы все пьем одну и ту же воду, дышим тем же воздухом, плаваем в тех же реках и морях. Чем проще жизнь, тем лучше. Самые прекрасны отношения между людьми я видел в джунглях. У людей там нет денег, и они любят друг друга. Их жизнь спокойна, любой придет на помощь, они как одна большая семья. Мы все должны так жить
Старости не существует, ни в 70, ни в 80, ни в 90 лет. Это все у нас в голове. Надо питаться разумно, каждый день нагружать свой ум и работать с правильными людьми.
NoraR

Post by NoraR »

Sveiki! Šobrīd pārorganizēju foruma struktūru, lai cilvēkiem no malas ienākot būs vieglāk orientēties un ļoti ceru, ka esošie forumieši veikli noorientēsies jaunajā struktūrā! Ja ir kādi ieteikumi, labojumi par izmaiņām - dodiet ziņu!
mega2

Post by mega2 »

Es saprotu,ka pārmaiņas un uzlabojumi ir vajadzīgi,bet tagad ir grūtāk atrast visas vajadzīgās lapas,kuras es lietoju(nu vismaz man-esmu ieraduma cilvēks) :cry:
Jāiet uz vairākām lapām,lai atrastu sev vajadzīgās(iepriekš bija labāk-visas pārredzamas vienā vietā) :o
Tās jau tikai manas domas,citiem varbūt patiks :P
NoraR

Post by NoraR »

mega2 wrote:Es saprotu,ka pārmaiņas un uzlabojumi ir vajadzīgi,bet tagad ir grūtāk atrast visas vajadzīgās lapas,kuras es lietoju(nu vismaz man-esmu ieraduma cilvēks) :cry:
Jāiet uz vairākām lapām,lai atrastu sev vajadzīgās(iepriekš bija labāk-visas pārredzamas vienā vietā) :o
Tās jau tikai manas domas,citiem varbūt patiks :P
Piekrītu un zinu, ka ieradumi dara savu :), bet ļoti ceru, ka apradīsiet ar jauno... Ļoti prasījās sadalīt pa sugām, savādāk jau tagad ļoti daudz tēmu vienkopus, kā arī apskatot citu forumu pieredzi vislabāk strukturēt pēc sugām.
mega2

Post by mega2 »

NoraR wrote:Sveiki! Šobrīd pārorganizēju foruma struktūru, lai cilvēkiem no malas ienākot būs vieglāk orientēties un ļoti ceru, ka esošie forumieši veikli noorientēsies jaunajā struktūrā! Ja ir kādi ieteikumi, labojumi par izmaiņām - dodiet ziņu!
Es jau paspēju''iecept'' savu domu gājienu nesagaidot izskaidrojumu--noorientēties protams,ka var,bet biju saradusi ar veco kārtību(stagnāts) :lol:
Personīgi man ir grūtāk un ilgāk atrast vajadzīgo,jo mani interesējošās kameras ir katra savā lapā(diskusijas vienā,ērgļi otrā,vanagi trešā),bet lai nu kā,pārmaiņas ir uz labu :lol:
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”