Nu cerams, viss būs labi. Kas tas bija - briedis? stirna? es- blondīne...MĀRIS wrote: Neredzēju, jo nebiju pie datora. Tagad atkal pienācu, un redzēju ka ir jau nost no ledus un tiešraides vietā palaists ieraksts. Viss ir labs, kas labi beidzas.

Nu cerams, viss būs labi. Kas tas bija - briedis? stirna? es- blondīne...MĀRIS wrote: Neredzēju, jo nebiju pie datora. Tagad atkal pienācu, un redzēju ka ir jau nost no ledus un tiešraides vietā palaists ieraksts. Viss ir labs, kas labi beidzas.
Labrīt! Ak Jūs, mākslīgās blondīnītes!
WFLA News Channel 8 · 26:51 The deer is a female, believed to be young (2-3 years old).
Paldies !Made wrote:skaista gan jau no mazotnesun rokās mašīna, nevis lelle
d.e. wrote: Māri, neko Tu par sieviešu blondumu nesaproti, ... es piedzimu ar gaišiem - nekrāsotiem matiem !
Mašīnas vadīšanas tiesības tiešām disciplinēd.e. wrote:...Mamma teica, ka ar mašīnām mēs ar māsu smuki pa celiņu gājām, bez mašīnām, jozām katra uz savu pusi !
d.e. wrote:Kāpēc mākslīgās blondīnītes...ek, Māri, neko Tu par sieviešu blondumu nesaproti, tās blondās reizēm ir tās gaišākās galvas !![]()
P.S. Par LL nezinu, bet es piedzimu ar gaišiem - nekrāsotiem matiem !
Mēs taču vienkārši tik mazliet pakacinam Tevi !MĀRIS wrote:d.e. wrote: Māri, neko Tu par sieviešu blondumu nesaproti, ... es piedzimu ar gaišiem - nekrāsotiem matiem !![]()
![]()
Un nu jau laikam par vēlu sākt mācīties....
![]()
AHĀĀĀ!!! Es tak teic, ka tas blondums ir mākslīgs!!!!!d.e. wrote: Loģiski, ka tagad jāpiekrāso, ja vasarā saulē diendienā negrozās, paliek tumši...
http://theageofhappiness.com/posts/mart ... g3403gfgd1Мартин Стрел — автор мировых рекордов на грани человеческих возможностей: он проплыл от истока до устья пять крупнейших рек планеты: Миссисипи, Парану, Янцзы, Дунай и Амазонку. Он плавает свои супер-марафоны не ради денег или рекордов, а чтобы привлечь внимание к ужасному состоянию наших рек и природы в целом. Чтобы сплотить людей разных национальностей. Чтобы мы задумались о возможностях нашего тела и нашего духа. Получается, что Мартин Стрел плавает ради всех нас.
Мы все пьем одну и ту же воду, дышим тем же воздухом, плаваем в тех же реках и морях. Чем проще жизнь, тем лучше. Самые прекрасны отношения между людьми я видел в джунглях. У людей там нет денег, и они любят друг друга. Их жизнь спокойна, любой придет на помощь, они как одна большая семья. Мы все должны так жить
Старости не существует, ни в 70, ни в 80, ни в 90 лет. Это все у нас в голове. Надо питаться разумно, каждый день нагружать свой ум и работать с правильными людьми.
Piekrītu un zinu, ka ieradumi dara savumega2 wrote:Es saprotu,ka pārmaiņas un uzlabojumi ir vajadzīgi,bet tagad ir grūtāk atrast visas vajadzīgās lapas,kuras es lietoju(nu vismaz man-esmu ieraduma cilvēks)![]()
Jāiet uz vairākām lapām,lai atrastu sev vajadzīgās(iepriekš bija labāk-visas pārredzamas vienā vietā)![]()
Tās jau tikai manas domas,citiem varbūt patiks
Es jau paspēju''iecept'' savu domu gājienu nesagaidot izskaidrojumu--noorientēties protams,ka var,bet biju saradusi ar veco kārtību(stagnāts)NoraR wrote:Sveiki! Šobrīd pārorganizēju foruma struktūru, lai cilvēkiem no malas ienākot būs vieglāk orientēties un ļoti ceru, ka esošie forumieši veikli noorientēsies jaunajā struktūrā! Ja ir kādi ieteikumi, labojumi par izmaiņām - dodiet ziņu!