Ak tev pavisam drīz būs mazs "ērglēns"?Emotion wrote: es ar dikti, dikti grib. Siekala līdz zemei, bet tādā gadienā ....man vajag tuvumā kādu dzemdībiestādi

Ak tev pavisam drīz būs mazs "ērglēns"?Emotion wrote: es ar dikti, dikti grib. Siekala līdz zemei, bet tādā gadienā ....man vajag tuvumā kādu dzemdībiestādi
Liva T wrote:Hei, hei, forumieši!
Ļoti interesē, vai ir un kādas ir ziņas par tiem svešajiem melnajiem stārķīšiem, kas pēc gredzenošanas tika aizvesti uz Zoo?
Vai pietika barība? Vienkārši, kad es izlasīju, ka Zoo meklē zivtiņas, gribēju palīdzēt - vairākas dienas zvanījos, kur man neviens necēla, bet to vienu reizi, kad pacēla, skanēja atbilde: "Savienošu Jūs ar barošanas nodaļu", un tad, savukārt necēla barošanas nodaļa.Nu un tad jau mana pacietība bija galā. Ceru, ka citem izdevās sakontaktēties.
Varbūt šī vairs ir galīgi neaktuāla tēma, bet nevarēju ātrāk ierakstīt šo jautājumu forumā, jo serveris vairs neatpazina manu iepriekšējo profilu, gaidīju atbildi no programmētājiem, bet nekā - vēl viena sāpe...
būs, būs ērglēns. Trešais.Vērotāja wrote:Ak tev pavisam drīz būs mazs "ērglēns"?Emotion wrote: es ar dikti, dikti grib. Siekala līdz zemei, bet tādā gadienā ....man vajag tuvumā kādu dzemdībiestādiApsveikumi!
![]()
![]()
Vērotāja wrote:Varbūt d.e. ko zinās teikt, tāpēc pārkopēju Livas jautājumu no stārķu tēmas arī te
Ļoti interesē, vai ir un kādas ir ziņas par tiem svešajiem melnajiem stārķīšiem, kas pēc gredzenošanas tika aizvesti uz Zoo?
Vai pietika barība? Vienkārši, kad es izlasīju, ka Zoo meklē zivtiņas, gribēju palīdzēt - vairākas dienas zvanījos, kur man neviens necēla, bet to vienu reizi, kad pacēla, skanēja atbilde: "Savienošu Jūs ar barošanas nodaļu", un tad, savukārt necēla barošanas nodaļa.Nu un tad jau mana pacietība bija galā. Ceru, ka citem izdevās sakontaktēties.
Varbūt šī vairs ir galīgi neaktuāla tēma, bet nevarēju ātrāk ierakstīt šo jautājumu forumā, jo serveris vairs neatpazina manu iepriekšējo profilu, gaidīju atbildi no programmētājiem, bet nekā - vēl viena sāpe...
Ģeogrāf, drīkst un vajagĢeogrāfs wrote:Esmu mierīga kā pitons...![]()
Bet, ja nopietni, paldies par līdzdalību risinājuma meklējumos.
Un tādā gadījumā piesakos uz vietu Simbas auto (ja drīkst).
Saskaņā ar mums vien zināmo klasifikāciju - sākumā būs perpelītis, bet kad sāks spalvas pucēt, tad buļbertiņš!Emotion wrote:jā, jā, būs mums tūlīt, tūliīt trešais dēliņš buļbertiņš. kā no šīm ligzdām. Kas var būt skaistākbet vēl jāpaciešas.
Īstenībā laimīgais stāsts. Varēja jau arī nesabremzēt un nobraukt. Turklāt šim plezniņas, cik cilvēki varējuši, ir patīrījuši un šamējs aizlidojis laimīgs un dzīvs.
Simba wrote:Īstenībā laimīgais stāsts. Varēja jau arī nesabremzēt un nobraukt. Turklāt šim plezniņas, cik cilvēki varējuši, ir patīrījuši un šamējs aizlidojis laimīgs un dzīvs.
Bet situācija dumja bez gala.
Vardes pie siltā asfalta varbūt ķēra. Bieži ceļmalās tusē, tur nopļauts un vismaz kaut ko redzēt var, atšķirībā no aizaugušām vietām. Tagad gan siena laiks. Bet Krote vai Paplaka (vai kas nu tas tur bija par miestu, bet patiesībā Bārta-Kalēti), ir pie manas dzimtās vietas un tur nomaļā vietā auto labi ja reizi stundā brauc, it īpaši darba dienās, tāpēc visu pārējo laiku visi, kam nav slinkums, var tusēt uz ceļa.Emotion wrote:Sandra, jā ar sviestu, bet diezvai tiem braucējiem glābējiem bij sviests līdzi mašīnā. sākotnēji noskatījos video un sabijos, ka stārķi tādu pašu saķepušu palaida, bet nē, pirmavotā minēts, ka sieviete patīrījusi viņam pēdiņas ar mitrajām salvetēm. un vispār, ko tas draudziņš uz šosejas darīja??
Saņēmu atbildi no Zoo, kas diemžēl nav priecīgaVērotāja wrote:Varbūt d.e. ko zinās teikt, tāpēc pārkopēju Livas jautājumu no stārķu tēmas arī te