Murkjelis wrote:Viky, Tu droši zini, ka tam kaiju bērnam ir spārns savainots? Viņi labu laiku pa zemi dzīvojās. Manā pagalmā trīs sudrabkaiju mazuļi nedēļas trīs staigāja. Sākumā tikai pa zemi, pēc tam pamazām uz mašīnām sarāpās, un tikai pēc tam, kad spārni pavisam stipri palika sāka veikt lielākus vai mazākus (un augstākus) gabalus. Tikai tagad, nelabi bļaudami "Wīiiii es lidoju, es lidoju!" nesas jau mana - 5.stāva augstumā. Burtiski pēdējās divās dienās no kājniekiem uz lidotājiem pārgāja. Un tā katru gadu. Tavs pēc bildēm izskatās jaunāks kā mani pusaugu begemoti... Tā kā... Kas liek domāt, ka spārniņam kaut kas nav labi?
Viņa brālis/māsas liekas, ka lido ja, jo dažreiz ir uz jumta, bet dažreiz arī pa zemi staigā.
Pirmājās dienās mazajam viss bija kārtībā un viņš arī, tā kā Tu teici, bija jau uz mašīnas jumtiem, tad bija pazudis pāris dienas, bet kad parādījās, pamanīju, ka viens spārns viņam netūras normāli klāt rumpim (bildēs to nevar īsti labi redzēt) un bieži tas spārns vispār līdz zemei viņam nokarājas, un tad kad viņš mēģina izstiepties vai izplēst spārnus, tad ar to traumēto tas nesanāk. Tāpēc arī secināju, ka kaut kas nav riktīgi.
Neizskatās, ka būtu ļoti smaga trauma, varbūt apdauzījies vai kas tam līdzīgs. Tāpēc jau vēl esmu gaidīšanas režīmā, cerot, ka varbūt tomēr viss būs kārtībā.
''Drauga Spārnam'' es arī sūtīju bildes, un tur arī apstiprināja, ka kaut kas nav riktīgi.