Viņš kaut ko apsolīja nedarītMĀRIS wrote:Es- es vismaz apsolu pēc zivs saņemšanas neklupt virsū, nekost kājā, nedzīt prom!

Viņš kaut ko apsolīja nedarītMĀRIS wrote:Es- es vismaz apsolu pēc zivs saņemšanas neklupt virsū, nekost kājā, nedzīt prom!
Un šitas bija domāts tad, ja man nebūs jāizdīc: "Bet Durbertam jau nav jālūdzas! Viņam tāpat tās žuves tiek nestas! Es jau saprotu, ka es neesmu Durberts, bet...! Es- es vismaz apsolu pēc zivs saņemšanas neklupt virsū, nekost kājā, nedzīt prom!MĀRIS wrote:Šitas bija domāts tad, ja man tā reņģīte būs jāizdīc! Bet kas notiks pēc tam, kad es to reņģīti būšu izdīcis!!!!!!!!!!!!!!!!!Ragana neparastā wrote:Iedod lūdz reņģīti,iedod lūdzu reņģīti!Māris pieliecis galvu,iepletis rokas,atšāvis tās saliektas elkoņos uz aizmuguri..nāk virsū reņģu grozam.Iedomājos to skatu.Made wrote:Ja mācēsi kā Durberts palūgt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....................
Un TU TAM VISAM izbūries cauri?! Tu tač i viens vell sievišķs!Ragana neparastā wrote:Tātad statistikas pārvalde..Ragana@Co" ziņo-kopš Durberta nākšanas pasaulē pavisam atnestas,pienestas 93 zivtas,3-4 lauči,kaut kas ar kažociņu un 2 nenosakāmas gaļas strēmeles.
Līdz gredzenošanai-48 zivtas un pēc gredzenošanas-45zivtas.
Māri, mēs taču nestrīdamies, mums vnk katram tā zivs liekas citādāka. Durbes nestais man liekas vairāk pēc līņa, bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklisMĀRIS wrote:Mēs ar d.e. strīdamies,par to lielo zivi Durberta ligzdā - kas tā tāda! D.e. saka ka līnis, bet es nepiekrītu! Es tomēr pastāvu, ka tas ir breksis. Gandrīz vai jāpieaicina kāds neatkarīgais eksperts!
Jāsaka kā ir, ka ar to bildi Tu trāpīji desmitniekā!d.e. wrote: Ventspils...pirmā doma, ja par zivīm - tad vimbas !Lai vai kā, Durbes nestā tāpat drīz būs vnk - vobla Nr. 2 un tā arī tiks inventarizācijā piereģistrēta. Bet nu dīvaini, ka neviens to neēd, varbūt kaut kāda slima zivs bija
Nu vai zini, Tu Durbertu bezmaz kosmosā aizsūtījiMĀRIS wrote:d.e. wrote:
Nupat iegāju apskatīties pļavu liju. Trakums! Viņai taču tā ligzda atrodas vienkārši uz zemes kviešu laukā! Tur taču suņi, kaķi, seski, cauņi, vārņi, ērgļi,- visi tiek klāt šos apskādēt, ne tā kā Durberts -300.m gaisā, Zīļuki džungļos un vēl gaisā...!
Hmm, tad kad vēl nebiju zaļumu kaut kā nemanīju, ka tajā pusē būtu ūdens tilpneVērotāja wrote:Tā ir bebraine.
Bet tas gaišākais plankums varētu būt ūdens virsma, kurā kad atspīd saule, tas ir gaišs, kad saule iet sāņus, tad tumši zaļš.
Skaidrs, paldies par infoVērotāja wrote:Jānis lekcijā teica, ka tur ir bebraine. Bet ūdens līmenis jau bebrainē var mainīties.
Pavasarī tur regulāri piezemējās gulbju pāris un tad bija dzirdamas ūdens šļakatas. Lekcijā runājām par tiem gulbjiem kā potenciālo barību ērgļiem, ka neveiksmīga vieta un tad Jānis stāstīja, ka tur ir bebraine.