Nenoturējos.

Pagājušās sezonas beigās šeit forumā uzzināju par Dmitriju Jakuboviču- šeit būs viņa video par pupūķiem

Lieliski!Liva wrote:https://youtu.be/skpVIQATkgU
Nenoturējos.
Pagājušās sezonas beigās šeit forumā uzzināju par Dmitriju Jakuboviču- šeit būs viņa video par pupūķiem
Māte baro mazo ar pienu, zem ūdens...Prizhs wrote:Labrīt!![]()
Varbūt kāds ir zinošs šādā jautājumā... Mums ar draudzeni izvērtās veselīga diskusija par delfīniemTā kā šis dzīvnieciņš ir zīdītājs, tad radās loģisks jautājums - vai viņiem ir krūtis un vai viņi zīdī savus mazuļus, it kā liekas loģiski, bet draudzene par visām varītēm saka, ka delfīniem nav krūtis, kā tad īsti ir?
Pavirši meklējot googlē neko neatradām, bildēs uz punci delfīniem krūšu galus tiesām nemana...
![]()
Un nemaz nejautājiet kā var nonākt līdz šādai diskusijai
Gan jau es no Jums kaut kā atpirkšos!Sunshine wrote: *Par jūras saputrošanu ar ezeriem u.t.t. u.tjprj.
Par delfīnu tēviņiem jums jautājumi neradās?Prizhs wrote:Labrīt!![]()
Varbūt kāds ir zinošs šādā jautājumā... Mums ar draudzeni izvērtās veselīga diskusija par delfīniemTā kā šis dzīvnieciņš ir zīdītājs, tad radās loģisks jautājums - vai viņiem ir krūtis un vai viņi zīdī savus mazuļus, it kā liekas loģiski, bet draudzene par visām varītēm saka, ka delfīniem nav krūtis, kā tad īsti ir?
Pavirši meklējot googlē neko neatradām, bildēs uz punci delfīniem krūšu galus tiesām nemana...
![]()
Un nemaz nejautājiet kā var nonākt līdz šādai diskusijai
ftp://ftp.ldf.lv/kameras/2016/lianaliesma wrote:Lūdzu atgādiniet, kāda ir mūsu ligzdu foto un video arhīva adresīte...
Murkjelis wrote:
Par delfīnu tēviņiem jums jautājumi neradās?
Tā ir tāda uz aci īsti nepamanāma atvere. Nav tādu "krūšu" parastajā izpratnē. Delfīnēns parasti ir viens... negalvošu, bet, manuprāt arī piena dziedzeris varētu būt tikai viens. Arī atvere, pa kuru delfīns nāk pasaulē nav uzkrītoša.
Mazais mēli sarullē un sūc ārā pienu kā ar salmiņu... Tā es sapratu
http://seaa.rwsentosablog.com/dolphin-calf-news/
Paldies Dievam!!! Ālelūja, āmenVērotāja wrote:Ja pareizi sapratu, pretēji iepriekšējai iecerei pagarināt glifosāta licenci ES uz 15 gadiem, tā netiek pagarināta jaunāko pētījumu dēļ. Tagad ES izpildvaras piedāvā pagarināt licenci uz 12-18 mēnešiem, lai šajā laikā Eiropas ķimikāliju aģentūra veiktu papildus pētījumus. To atbalsta dažas valstis, bet dažas neatbalsta. Ja vienošanās netiks sasniegta līdz mēneša beigām, Raundaps no pārdošanas būs jāizņem, bet tas rada saspringtas attiecības starp ASV un ES politiķiem.
Galvenajos vilcienos aptuveni kaut kā tā.
Kas par skaistuliMurkjelis wrote:Uhh... džeks ar nopietniem argumentiem![]()
Ja jau Latvijas valsts mežu darbinieks varēja ielikt klipu jūtūbē, tad puslīdz dzīvs irRaganiete wrote:
Kas par skaistuliInteresanti kā šī tikšanās beidzās.
Labs!Murkjelis wrote:Uhh... džeks ar nopietniem argumentiem![]()
Vai arī vienkārši - viņa teritorijaVērotāja wrote:
Labs!
Laikam viņam aiz muguras ir perējoša mamma vai mamma ar mazuļiem.
Nē, perējošas mammas tur nav. Kā jau kaut kad rakstīju, medņiem ir islams. Mammas (kas tobrīd vēl mamas nemaz nav) viņus interesē tikai riesta laikā un mazuļi viņus neinteresē vispār. Riesta laikā diezgan daudziem gaiļiem "aiziet ciet", bet dažiem tas izpaužas ļoti nopietnā formā. Tiek uzskatīts, ka viens no iemesliem varētu būt pārliekā mežu fragmentācija. Vietu, kur uzrīkot normālus riestus, paliek arvien mazāk, tad nu gaiļi izlādē savu agresiju nevis uz savem sugas brāļiem, bet uz citiem objektiem.Vērotāja wrote:Labs!Murkjelis wrote:Uhh... džeks ar nopietniem argumentiem![]()
Laikam viņam aiz muguras ir perējoša mamma vai mamma ar mazuļiem.