Šitās ir vietējās kurravongas!Florans wrote: Bet mūsu vārnas var arī (fotografēju no sava loga ).

Šitās ir vietējās kurravongas!Florans wrote: Bet mūsu vārnas var arī (fotografēju no sava loga ).
Tajā facebook video, manuprāt, redzamas jaunas Austrālijas žagatas (Australian magpie - Cracticus tibicen). "Kurravongas" ir citi, Strepera ģints putni (tur vairākas sugas).MĀRIS wrote: Šitās ir vietējās kurravongas!Kad vērojām Austrālijas ligzdas, tad tur bija Austrālijas žagašvārnveidīgās kurravongas, kas ērgļiem nedeva miera. Tevis uzņemtās ir Latvijas...!
CerambyX wrote: Tajā facebook video, manuprāt, redzamas jaunas Austrālijas žagatas (Australian magpie - Cracticus tibicen). "Kurravongas" ir citi, Strepera ģints putni (tur vairākas sugas).
Jā , Māris, mūsu vārnas arī nedot mieru nevienam . Man ir prieks jau dažus gadus novērot vistu vanagu, viņam uz pretēja nama jumta ir novērošanas punkts. Un lūk , ko mūsu “kurravongas” dara.MĀRIS wrote: Šitās ir vietējās kurravongas!Kad vērojām Austrālijas ligzdas, tad tur bija Austrālijas žagašvārnveidīgās kurravongas, kas ērgļiem nedeva miera. Tevis uzņemtās ir Latvijas...!
Lai vārnulēniem reimatisms nepiemestos!Sandra L. wrote:Vārnas manam sunim, kamēr tas gulēja, rāva spalvas ārā. Laikam lai mīkstāka, siltāka miga vārnulēniem. Es biju 5 m tālāk, nemaz nelikās zinis.
Ups!... Paldies, Murkjeli, bija paskrējis man garām, bet tik un tā - pieminam.Murkjelis wrote:ēēē... vispār jau tas bija pirms diviem gadiem. Bet vienalga - pieminam ar labu vārdu, jā.lianaliesma wrote:Šorīt mūžībā aizgājusi māksliniece un bērnu rakstniece Margarita Stāraste-Bordevika, mūsu Zīļuku vārdiņu iedvesmotāja... Lai viņai gaišs zvaigžņu ceļš!
Man reizēm ir tā, ka es ļaudis priekšlaicīgi apglabāju. Dzirdu sēru vēsti, bet man likās, ka ļautiņš jau pirms gadiem aizgājis... Gandrīz padomāju, ka Stārasti arī, skrēju skatīties linku.lianaliesma wrote:
Ups!... Paldies, Murkjeli, bija paskrējis man garām, bet tik un tā - pieminam.
Ivars Usāns vakar bija ievietojis FB šo satraucošo ziņu ar stārķīša bildēm. Putnēns izskatās tik nelaimīgs. Es visu laiku par to domāju, īpaši tagad, kad turpina snigt..Vakar naktī ievēroju stārķi, kas netālu no maniem logiem bija apmeties uz kaimiņmājas šķūņa kores. Šorīt un pašlaik viņš joprojām ir turpat. Ko darīt, pie kā griezties pēc palīdzības, jo ārā ir sniegs, sals un ziema. Vardes, sliekas un cita viņa barība nav atrodama... putnu sagaida lēna nāve no aukstuma un bada. Zvanīju uz Zoo, bet tur neviens neceļ telefonu, laikam vēl nav sākusies darba diena. Varbūt kāds zina citu risinājumu?
Varbūt Tu vari palīdzēt ar kādiem ieteikumiem, ja nav jau par vēlu.. Varbūt apspriedies putnu forumā?
eh... nepatīk man tie "agrie pavasari".. ziemai jābūt kā ziemai un pavasarim tad, kad tam ir laiksTurot stārķus pa ziemu viņiem vajag ūdeni dziļā traukā (vislabāk spainī) un zivis (reņģes), der arī kāda pele un gaļas gabaliņi. Gaļu un zivis devu traukā, kur aplēju ar ūdeni - tā putniem vieglāk barību paņemt un norīt.
nabaga kaķene...gatava adoptēt pat neskatoties uz to, ka "bērniņiem" ir knābis !lianaliesma wrote:Pārsmējos no šī...
https://www.facebook.com/napoleonkaru/v ... 811986980/
Tie dzeltenie bērneļi gan nepaklausīgi. nabaga mammucislianaliesma wrote:Pārsmējos no šī...
https://www.facebook.com/napoleonkaru/v ... 811986980/