Diskusijas

Emotion

Re: Diskusijas

Post by Emotion »

Lūdzu palīdziet atrast lapu (man kompis lēnu velkas) ar Simbas (?) viedokli par migrēnas cēloņi, kurš tur no tiem visiem vainīgajiem dabas piesārņojuma elementiem, neatceros, ļoti vajag tagad :D
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Emotion wrote:Lūdzu palīdziet atrast lapu (man kompis lēnu velkas) ar Simbas (?) viedokli par migrēnas cēloņi, kurš tur no tiem visiem vainīgajiem dabas piesārņojuma elementiem, neatceros, ļoti vajag tagad :D
Ja tevi nomoka spēcīgas galvassāpes, vai ausu sāpes, ķiploks var palīdzēt atvieglot bēdas. Paņem tīri nolobītu ķiploka daiviņu un ieliec to auss atverē – tā, kā tu liktu auss aizbāzni. Pēc neilga laika tu sāksi just karstuma sajūtu, kas izplatīsies ausī un drīz sāpes un kairinājums sāks mazināsies. Atstāj daiviņu ausī 30 – 35 minūtes vai arī ilgāk. Ja vēlies, vari to atstāt arī uz nakti.
http://dzentlmenis.lv/kas-notiek-ja-aus ... ak/29569/2
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Emotion

Post by Emotion »

lianaliesma wrote:
Emotion wrote:Lūdzu palīdziet atrast lapu (man kompis lēnu velkas) ar Simbas (?) viedokli par migrēnas cēloņi, kurš tur no tiem visiem vainīgajiem dabas piesārņojuma elementiem, neatceros, ļoti vajag tagad :D
Ja tevi nomoka spēcīgas galvassāpes, vai ausu sāpes, ķiploks var palīdzēt atvieglot bēdas. Paņem tīri nolobītu ķiploka daiviņu un ieliec to auss atverē – tā, kā tu liktu auss aizbāzni. Pēc neilga laika tu sāksi just karstuma sajūtu, kas izplatīsies ausī un drīz sāpes un kairinājums sāks mazināsies. Atstāj daiviņu ausī 30 – 35 minūtes vai arī ilgāk. Ja vēlies, vari to atstāt arī uz nakti.
oho, cik interesants atklājums, paldies LL! ;) maziem bērniem diez, šito arī var piekopt?
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Paldies, CerambyX.
Pateicoties manām sarakstītām aplamībām, saņēmām jaunu un ļoti interesantu informāciju no zinātāja. Tas patiešām ir ļoti interesanti un, pieļauju domu, ka daudzi no mums to nav zinājuši.
Jāsāk biežāk publiskot visas tās muļķības, kas ienāk prātā, vērojot notikumus, bet - visbiežāk - sakautrējos un nerakstu. :D
Pati kļūšu zinošāka un arī vēl kādam varbūt derēs :P
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Emotion wrote:
lianaliesma wrote:
oho, cik interesants atklājums, paldies LL! ;) maziem bērniem diez, šito arī var piekopt?
Atvaino, Emotion, neko nezinu par migrēnu :(
Saprotu, ka, jautājot par bērniem, tu nedomā par migrēnu? Bērniem taču nemēdz būt?
Runājot par ķiploku ausī, dzirdēju dramatisku stāstu, ka bērnam tas atstāts uz tik ilgu laiku, ka sācis augt. Lūdzu, piesardzīgi!
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Made

Post by Made »

Simba wrote:Pie viena uzraku arī par dezodorantiem (tagad man ir nojauta, kas varētu būt kā viens no iemesliem migrēnām) - http://www.videsvestis.lv/content.asp?ID=114&what=66
Emotion, vai Tev neveras vaļā šīs Vides Vēstis? Tur vārds migrēna ir pašā pirmajā rindkopā tikai:
Nekaitīgu dezodorantu parastajā veikalā neatrast
Anitra Tooma
Vienalga, kuru no «parastā» veikalā pirktajiem dezodorantiem tu lieto, vari būt pilnīgi drošs, ka katru dienu tu ierīvē padusēs kaitīgu ķīmisko vielu kokteili, kas var izraisīt garīgo spēju samazināšanos, migrēnu un krūts vēzi.
Pēc tam seko apraksts par parastajos veikalos nopērkamajiem dezodorantiem un arī ieteicamo ekodezodorantu apskats.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Emotion, maziem bērniem migrēna nemēdz būt.
Ieteiktu tomēr sazināties ar ārstu, jo pašlaik ir gripas laiks un pašārstēšanās var būt bīstama.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Emotion

Post by Emotion »

nu nē, migrēnas tēma neskar bērnus. Tā info bija nepieciešama pieaugušajiem. Lai gan, ja man būtu tā kaite, es personīgi mēģinātu to aizdzīt ar meditēšanu. Uzskatu, ka galva ir jāsakārto, lai tiktu vaļā no nevajadzīgām lietām. Tostarp dažādām slimībām un psiholoģiskiem traucējumiem.

Sīcim gan austiņa pa retam iesāpas, kad nezinu ko darīt, tāpēc pārsteidza tas ķiploks..kautko tādu nebiju dzirdējusi.
Emotion

Post by Emotion »

Maz-ko-zinu wrote:Sirsnīgs stāsts DELFI portālā:
http://www.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dz ... par-dzivni
izlasīju :D Lode ir veiksminieks. :ugeek:
d.e.

Post by d.e. »

Emotion wrote:nu nē, migrēnas tēma neskar bērnus. Tā info bija nepieciešama pieaugušajiem. Lai gan, ja man būtu tā kaite, es personīgi mēģinātu to aizdzīt ar meditēšanu. Uzskatu, ka galva ir jāsakārto, lai tiktu vaļā no nevajadzīgām lietām. Tostarp dažādām slimībām un psiholoģiskiem traucējumiem.

Sīcim gan austiņa pa retam iesāpas, kad nezinu ko darīt, tāpēc pārsteidza tas ķiploks..kautko tādu nebiju dzirdējusi.
Bērniem austiņām ļoti labi palīdz Otipax, jātur mājās, lai stāv, ja austiņas ir jūtīgā vieta. Piekrītu Vērotājai, jebkādas pašārstēšanās gan nav vēlamas. Jebkurš LORs pateiks, ka ar ausīm nav joki, vidusauss iekaisumu ar ķiploku nevar izārstēt, tik visu trakāk ielaist. Homeopātija ir laba lieta, tomēr tas ķiploks man izskatās pēc kaut kāda riskanta eksperimenta.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Es savā laikā bērnam ārstēju vidusauss iekaisumu pie homeopāta, jo pie LORa uz Rīgu nevarējām ar 40 grādu temperatūru braukt. Lietojām homeopāta gatavotas piles un sildīju austiņu ar zilo lampu vairākkārt dienā pēc viņa ieteikuma. Un izārstēju. Šis homeopāts izārstēja bērniem arī strutaino angīnu, kas kopš tā laika vairs neatkārtojas. Un arī alerģisku reakciju uz medu un mandarīniem. Vairs neatkārtojās.

:!: Ausī nedrīkst pilināt kādas piles pirms ārā iešanas, to gan iegaumēju. Tikai uz nakti un ar apsēju.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Simba

Post by Simba »

Mans subjektīvais viedoklis par homeopātiju un "nikno" medicīnu - ārkārtīgi daudz kas ir atkarīgs no tā, cik ļoti ir ar ķīmiskajiem preparātiem piesārņots katrs organisms un kāda rezultātā ir izveidojusies katra individuālā reakcija un imunitāte gan pret homeopātiju, gan pret ķīmijām. Piemēram, ja cilvēks (bērns) vairāk pieturējies pie dabas līdzekļiem dzīves laikā, savukārt pie ķīmijas, arī antibiotikām ķēries mazāk, viņa imūnsistēma viennozīmīgi ir pakļāvīgāka homeopātijai. Savukārt tie, kas ir piegāzti ar Dievs zina ko jau kopš bērna kājas un tā uz priekšu, noteikti viņu organisms lēnāk vai nemaz nereaģēs uz homeopātiju. Man visticamāk būtu vajadzīgs krietns laiks, līdz mans organisms vispār apjēdz, kas ir homeopātija un uz to sāk reaģēt.
Vakardien uzdūros uz šo viedokli, tas arī manī vedina pārdomas uz katra individuālo reakciju pret ārstēšanas metodēm - http://kristineliepina.1s.lv/389-retori ... un-smagak/
Un tas pats arī attiecībā uz garīgajām praksēm - pamatbāze ir noteicošais tam, vai un kā strādā garīgo prakšu piekopšana pie katra individuāli.
Simba

Post by Simba »

Pārtvēru šo no lianaliesma, šis man likās kaut kas patiesi skaists :)
https://www.facebook.com/birdcams/video ... nref=story
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Simba wrote:Pārtvēru šo no lianaliesma, šis man likās kaut kas patiesi skaists :)
https://www.facebook.com/birdcams/video ... nref=story
Tā ir Laisānas albatrosu riesta deja. Šiem ļoti interesantajiem putniem, kuri mīt paradīzē zemes virsū Havaju salās, mēs sekojam šajā kamerā un apspriežam šajā tēmā http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 5&start=40
Šī nu tiešām ir kamera, kura vienmēr uzlabo omu un relaksē :D Un mazie albatrosēni ir tik amizanti.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Dārzeņu un augļu apstrāde, tos uzglabājot. Kā noteikt pesticīdu, nitrātu klātbūtni dārzeņos

Как нас травят овощами и фруктами - "Тот еще фрукт", biolnternet
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

lianaliesma wrote:Dārzeņu un augļu apstrāde, tos uzglabājot. Kā noteikt pesticīdu, nitrātu klātbūtni dārzeņos

Как нас травят овощами и фруктами - "Тот еще фрукт", biolnternet
Priecē, ka esam ES nevis Krievijā. Vismaz difenils pie mums ir aizliegts.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Image

Vērotāja

Post by Vērotāja »

Skatoties lianasliesmas ievietoto dziedošo papagaili, atcerējos pirms dažiem gadiem ļoti slaveno dejojošo papagaili Snowball :D
(darbība norisinās pamesto papagaiļu pansijā)

Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”