Piekrītu Madei.Made wrote:Otto ir diskutabls latviešu valodas nozīmē (skandāli ap to), man negribētos to visu laiku lietot.

Piekrītu Madei.Made wrote:Otto ir diskutabls latviešu valodas nozīmē (skandāli ap to), man negribētos to visu laiku lietot.
Man atkal ir grūti saprast kā vārds Otto var skanēt kā Oto. Vai Oto ir tagad izdomāts? Agrāk taču bija tikai Otto (un tā arī dzird).Mia wrote:Piekrītu Madei.Made wrote:Otto ir diskutabls latviešu valodas nozīmē (skandāli ap to), man negribētos to visu laiku lietot.
Nepiekrītu, ka ņem kādu vārdu laukā, tas vairs nav godīgi. Man varbūt nepatīk egle, jo ir zaraina, tad labāk priede... Tas viss ir tik subjektīvi, un beigu beigās tauta lems.Vērotāja wrote: Izņemšu šo vārdu ārā, lai nav jāstrīdas.
Tad kā atstāt - Otto vai Oto?MĀRIS wrote:Nepiekrītu, ka ņem kādu vārdu laukā, tas vairs nav godīgi. Man varbūt nepatīk egle, jo ir zaraina, tad labāk priede... Tas viss ir tik subjektīvi, un beigu beigās tauta lems.Vērotāja wrote: Izņemšu šo vārdu ārā, lai nav jāstrīdas.
Neiebalsos, neiebalsos /varbūt/. Bet nebūtu godīgi...!Made wrote:Atstāj Otto. Bet es turēšu īkšķi, lai neiebalso
Otto.Vērotāja wrote:Tad kā atstāt - Otto vai Oto?MĀRIS wrote:Nepiekrītu, ka ņem kādu vārdu laukā, tas vairs nav godīgi. Man varbūt nepatīk egle, jo ir zaraina, tad labāk priede... Tas viss ir tik subjektīvi, un beigu beigās tauta lems.Vērotāja wrote: Izņemšu šo vārdu ārā, lai nav jāstrīdas.
Vai abus?
Sandra, ka mums tas izdevās?sandra3006 wrote:Māris man ''pielipināja'' meitenei - Lora
puisim varbūt - Otto
teica ,ka tas ir suņa vārdsMade wrote:Jā, Loras vējš tagad pūš labvēlīgs) Pirms nepilna gada forums to norēja
Lora man burtiski ''pieauga'', kad Māris to reiz minēja, slinkums meklēt kurā lapā tas bija.Ģeogrāfs wrote:Sandra, ka mums tas izdevās?sandra3006 wrote:Māris man ''pielipināja'' meitenei - Lora
puisim varbūt - Otto
Es domāju- vienlaicīgi "uziet" Loru...