Ja nevar visus tad laikam Marta un OttoVērotāja wrote:Kuru no vārdiem likt sarakstā?Viky wrote:Meitenei - Marta, Rota, Pepe
Puika - Barts, Otto, Uvis,
Var arī Bonija un Klaids
Vērotāja, šķiet minēji, ka pieraksti Māra dotos vārdus. Vai tas saraksts vairs nav aktuāls?
Identifikācija uc sarunas par jūras ērgļiem
Re: Identifikācija uc sarunas par jūras ērgļiem
Puika: Norberts
Meitene: Marta

Meitene: Marta
Eh... ja mēs nebūtu demokrātiski, tad lai gan man nepatīk vārds Norberts, ieliktu šo vārdu aiz cieņas pret ami un Madi, kas šo vārdu piedāvāja.
Bet meiteni nosauktu par Ernu, aiz cieņas pret Māri.
Un nesamocītos ar balsošanu

Bet meiteni nosauktu par Ernu, aiz cieņas pret Māri.
Un nesamocītos ar balsošanu
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Mātīte -  Dora. Tēviņš -  Norberts

Iesniegtie vārdi:
(ieteicams, lai vārds būtu latvisks un vienlaicīgi labskanīgs arī citās valodās runājošiem/rakstošiem)
Tēviņš:
1. Norberts
2. Antons
3. Otto
4. Klaids
5. Bruno
Mātīte:
1. Erna
2. Milda
3. Egle
4. Dora
5. Marta
6. Bonija
7. Aura

(ieteicams, lai vārds būtu latvisks un vienlaicīgi labskanīgs arī citās valodās runājošiem/rakstošiem)
Tēviņš:
1. Norberts
2. Antons
3. Otto
4. Klaids
5. Bruno
Mātīte:
1. Erna
2. Milda
3. Egle
4. Dora
5. Marta
6. Bonija
7. Aura
Pieturos pie tā, ka vajag vieglus, skanīgus un īsus vārdus, lai ir viegli rakstīt.
Pret Norbertu pretenziju nav, bet ja padomā, ka visu laiku vajadzēs rakstīt Norberts, Norberts, Norberts......šausmas

Pret Norbertu pretenziju nav, bet ja padomā, ka visu laiku vajadzēs rakstīt Norberts, Norberts, Norberts......šausmas
Norberts bija koda vārds Nerobertam, kas man likās kā piesārņojums. Tad jau miskastes mašīnas asociācija pašā laikā  

Var jau.Viky wrote: Ja nevar visus tad laikam Marta un Otto
Bet atceroties Durberta vārda balsošanu, tas bija ļoti apgrūtinoši balsot no pāri 40 vārdiem.
Antons un MartaViky wrote:Pieturos pie tā, ka vajag vieglus, skanīgus un īsus vārdus, lai ir viegli rakstīt.
Otto un Erna
Jātaisa būs balsošana vairākās kārtāsVērotāja wrote:Var jau.Viky wrote: Ja nevar visus tad laikam Marta un Otto
Bet atceroties Durberta vārda balsošanu, tas bija ļoti apgrūtinoši balsot no pāri 40 vārdiem.
Vairāk par 10 katram, domāju, noteikti nevajadzētu, tā jau būs grūti.
Iztēlojos, kā rakstīs mūsu Māris: ''ligzdā ievēlās Māris''Ligzdas gariņš wrote:vispār man ļoti gribētos dot kādam no puikiem vārdu Māris/vēlams ērglim/![]()
Marta un Bruno.  

Otto un Marta smuki skan...

Vērotāja jau nešķiež laiku par velti laukā, bet ja Tevi interesē mans vārdiņu saraksts, tad lūdzu: Erna, Minna, Matilde, Trīne, Milda, Anna, Katrīna, Zane, Marta /no Mades/, Ķērsta, Eglīte, Zenta, Līze, Lavīze, Līga, Ilze, Ance /no Skarletas/,Amanda, Ženija, Dārta /no Mades/, Gita, Lizbete, Sabīne, Elza, Alma, Lora, Emma, Žizele, Laila, Madara, Brigita, Solveiga, Daile, Dora, Ārija, Paula, Līna, Dorisa, Judīte, Mirdza, Mirta, Herta, Fanija, Dana, un Sofija kā 45. Rakstīju tikai tāpēc, lai neatkārtotos.Viky wrote:Vērotāja, šķiet minēji, ka pieraksti Māra dotos vārdus. Vai tas saraksts vairs nav aktuāls?
Dabu nevar iemācīt.   Viss notiek pēc dabas likumiem.     Imis /Tālis/
Nu re, tik daudz skaistu vārduMĀRIS wrote:Vērotāja jau nešķiež laiku par velti laukā, bet ja Tevi interesē mans vārdiņu saraksts, tad lūdzu: Erna, Minna, Matilde, Trīne, Milda, Anna, Katrīna, Zane, Marta /no Mades/, Ķērsta, Eglīte, Zenta, Līze, Lavīze, Līga, Ilze, Ance /no Skarletas/,Amanda, Ženija, Dārta /no Mades/, Gita, Lizbete, Sabīne, Elza, Alma, Lora, Emma, Žizele, Laila, Madara, Brigita, Solveiga, Daile, Dora, Ārija, Paula, Līna, Dorisa, Judīte, Mirdza, Mirta, Herta, Fanija, Dana, un Sofija kā 45. Rakstīju tikai tāpēc, lai neatkārtotos.Viky wrote:Vērotāja, šķiet minēji, ka pieraksti Māra dotos vārdus. Vai tas saraksts vairs nav aktuāls?
Es joprojām atbalstu savu vārdu - Egle , bet puikam Otto

100 % piekrītuViky wrote:Pieturos pie tā, ka vajag vieglus, skanīgus un īsus vārdus, lai ir viegli rakstīt.
Otto ir diskutabls latviešu valodas nozīmē (skandāli ap to), man negribētos to visu laiku lietot.

Kalendārā ir ar vienu ''t'' Oto. Vai šis ir labāk?Made wrote:Otto ir diskutabls latviešu valodas nozīmē (skandāli ap to), man negribētos to visu laiku lietot.
Var ar vienu TMade wrote:Otto ir diskutabls latviešu valodas nozīmē (skandāli ap to), man negribētos to visu laiku lietot.