Imis / Tālis

Māri, tas esi Tu, fanes novērtē Tavus sirsnīgos komentārusTagad saprotu, kāpēc Imis/Tālis bija tāds pieklusis. Malacītis! Kā sauc grāmatiņu? Varbūt varu sev arī sagādāt, man pie mazajiem sirsniņa palikusi. Es jau vēl ceru, ka nākošgad mazie sarosīsies un kamera arī būs. Pagājušā vasariņa bija tukša vasara, škiet, visiem mazajiem, arī igaunīšiem. Jā, ja nu ir kādas ziņas par Tāļa veikumiņu, tad izstāsti man arī. Ja satiec kādā citā salidojumā Māri, tad pasaki viņam arī mīļu paldies. Viņam ir divas slepenas fanes no mazo ērgļu lapas.
Redz,kā ! Arī es zinu Rozellu un priecājos, ka viņa ielūkojas arī te - mēs reizē interesējāmies par mazajiem ērgļiem.Tālis wrote:Paldies, Made!![]()
Jā, Rozellu atceros, es taču arī tajā laikā rakstīju forumā.![]()
Tad vēlāk arī sazināsimies.
Simtkārt Paldies, La Marie, par tik apjomīgu darbu klāstu!![]()
![]()
Paldies, Simba, tur bija tik skaisti, ka gribējās visus pakšus un karnīzes nofočēt, vai ne!Simba wrote:Šeit ir vēl drusciņ, ar La Marie kvalitāti nesalīdzināt, bet galvenais šeit ir Māris kā naudas turētājs un pelīte![]()
https://failiem.lv/u/eznnse9g#
Tas ir mangusts, jāMaz-ko-zinu wrote:Paldies, Made, par video.
Mangusts?
Es izlaboju. Novirze - domāju "Murkjelis", rakstu "Made"Made wrote:Murkjelis rullē, es neko
Es Viktoriyai pasākumā rādīju video, kā man peles laukos pa galdu danco.Vērotāja wrote:Mēs no pelēm nebaidamies, mēs tās ēdam![]()
![]()
![]()
(c)Made
Būtu bijusi, Dauderos, varētu tagad atšķirtMurkjelis wrote:Tas ir mangusts, jāMaz-ko-zinu wrote:Paldies, Made, par video.
Mangusts?
Un niki ar vienādu sākumburtu stipri jūk, faktsMan Made ar Maz Ko Zinu arī brīžam saputrojas
Es jau dikti esmu par to raundapa apkarošanu. Bet Jānim Ķ. lielā mērā ir taisnība - ir jāsāk ar apkārtējo cilvēku apziņošanu, informēšanu, jo ļoti daudzi nezina nemaz par šo, kur nu vēl par stārķiem pēc 5 gadiem. Kā reiz pēdējā laikā saaģitēju bijušo kolēģi pret veikala maizi, saaģitēju maizes cepēju (to pašu, kas sestdien bija) - par bio miltiem. Šobrīd piedurknes locu uz informatīva teksta/uzsaukuma palaišanu gan draugos, gan facebookā. Maz tas ir (reāli nekas), bet labāk nekā nekā. Protams, visideālāk būtu, ja varētu pa tiešo uz ministrijām doties un jau ar gataviem pētījumiem, bet - kā to izdarīt? Labā lieta, ka mūsos, putnu dullajos, ir spēks - kopā mēs daudz varam, kāds ar krampi, kāds ar zināšanām, kāds ar dīkšanu pie ausīm, kāds ar darīšanu, kāds ar runāšanu, kāds ar rakstīšanu, kāds ar uzmundrināšanu utt. Un esmu PAR kaut kā sākšanu darīt. Kaut vai pie ģimenes ārsta apjautāties - kā es varu raundapu u.c. sev asinīs pārbaudīt? Jo pagājušajā nedēļā ar kolēģi par šo diskutējām (pretējās nometnes pārstāvi), kurš pajautāja - a kur taisa? Ar tādu smīniņu. Nu jā - nezinu... Jo pētījumi esot, vairāk kā pusei asinīs esot raundaps, bet sīkāk - ko, kas, kā - nezinu.La Marie wrote:
Tāpat mums jācībās pret dabas indēšanu (raundaps, piemēram) tepat Latvijā šeit un tagad. Varbūt mēs varam padomāt, kāds būtu rīcības plāns šajā sakarā? - vērsties vides ministrijā, veikt pētījumus par roundapa kaitīgumucilvēka veselībai utt.