Diskusijas
Re: Diskusijas
Māris Strazds būs, super! Mums ir tik daudz jautājumu! 

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
-
Emotion!
Lai mazie veseļojās!
Vai vēl ko nevajag galdam?
Lai mazie veseļojās!
Vai vēl ko nevajag galdam?
-
To tu labi noformulējiVērotāja wrote:Māris Strazds būs, super! Mums ir tik daudz jautājumu!

Jūs būsiet pirmavoti ziņām par mūsu stārķīšiem 

Labdieniņ !Tā kā netieku uz šo pasākumu ,ceru skatīties video Skape ,tikai nesaprotu ,pieslēgšos Skape un tālāk ??
La Marie paroli uzrakstīju "Dabas Dati -tikšanās 5. decembrī" Lūdzu paskaidrojiet plīīīīz !!!!!Neesmu ne spamotājs ne hakeris
,bet savējais
un ļoooooti gribu redzēt un dzirdēt notiekošo 

Jāgaida La Marie komentārsskarleta wrote:Labdieniņ !Tā kā netieku uz šo pasākumu ,ceru skatīties video Skape ,tikai nesaprotu ,pieslēgšos Skape un tālāk ??La Marie paroli uzrakstīju "Dabas Dati -tikšanās 5. decembrī" Lūdzu paskaidrojiet plīīīīz !!!!!Neesmu ne spamotājs ne hakeris
,bet savējais

It kā nē.Maz-ko-zinu wrote: Vai vēl ko nevajag galdam?
No ēdamā, ko katrs paņems, to ēdīsim.
Vienreizējās lietošanas trauki, glāzes, dakšas, naži, karotes, dvieļi, kafija, tēja, cukurs utt viss ir. To visu esmu sagādājusi.
Maz-ko-zinu, saprotu, ka vienr.lietošanas trauki nav tas ideālais variants, bet....

Paldies, Vērotāja! Tas nozīmē, ka ir brīvība ņemt vai neņemt savus traukus. 

Dāmas, par traukiem nudien nezinu ko darīt. Tik dažādi viedokļi par šo tēmu
Esmu nopirkusi vienreizējās lietošanas.
Protams, ka tas nav labākais variants. Taču no otras puses ne jau katrs ņems līdzi sev šķīvi un karoti. Tas noteikti būtu apgrūtinoši un, liekas, ka ar dažādām līdznestām bļodiņām galds izskatīsies vēl sliktāk kā ar vienādiem vienr.traukiem.
Bez tam, īpaši to muzeja virtuvi neizložņāju, taču tā neizskatījās piemērota masveida trauku mazgāšanai. Domāju, ka apkalpojot kāzas, restorāni traukus atved un aizved.
Tūlīt atslēgšos līdz vēlam vakaram, tāpēc turpmākajā diskusijā nevarēšu piedalīties.
Vienr.traukus rīt paņemšu līdzi jebkurā gadījumā. Ja būs cits variants, tos traukus taču varu aizvest atpakaļ.

Esmu nopirkusi vienreizējās lietošanas.
Protams, ka tas nav labākais variants. Taču no otras puses ne jau katrs ņems līdzi sev šķīvi un karoti. Tas noteikti būtu apgrūtinoši un, liekas, ka ar dažādām līdznestām bļodiņām galds izskatīsies vēl sliktāk kā ar vienādiem vienr.traukiem.
Bez tam, īpaši to muzeja virtuvi neizložņāju, taču tā neizskatījās piemērota masveida trauku mazgāšanai. Domāju, ka apkalpojot kāzas, restorāni traukus atved un aizved.
Tūlīt atslēgšos līdz vēlam vakaram, tāpēc turpmākajā diskusijā nevarēšu piedalīties.
Vienr.traukus rīt paņemšu līdzi jebkurā gadījumā. Ja būs cits variants, tos traukus taču varu aizvest atpakaļ.
Mīlīši! Dzīve taču ir ļoti vienkārša. Ja jūtam diskomfortu ar vienreizējamiem traukiem - ņemam līdz savus! Kas nebūs paņēmis traukus, tie draudzējas ar Vērotāju, un esam visi laimīgi, un galvenais - smaidam!!!

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
-
Es domāju, ka pietiks, ja katrs, kurš vēlas, paņems līdzi tasi, apakštasi, šķīvi, tējkaroti, nazi/dakšu, servējamos traukus un rīkus atnestiem produktiem.
Vai mums vajag glāzes?
Kāds ir ieteicies par dzērieniem?
Ja runājam par atšķirīgiem traukiem, tad pat GB labākajās ģimenēs dāmas, sanākot kopā uz tējas dzeršanu vai bridža partiju dzer no atšķirīgām tasītēm.
Vai mēs būtu aizspriedumaināki? 
Vai mums vajag glāzes?
Kāds ir ieteicies par dzērieniem?
Ja runājam par atšķirīgiem traukiem, tad pat GB labākajās ģimenēs dāmas, sanākot kopā uz tējas dzeršanu vai bridža partiju dzer no atšķirīgām tasītēm.

Maz-ko-zinu, lianaliesma un Made piedāvā ņemt līdzi porcelāna traukus.
Man tiešām jau jāskrien, izrunājiet lūdzu šo tēmu. Man arī mājās ir daudz trauku, varu paņemt kaut ko arī viesiem.
Tikai jāsarunā kas un ko ņems no traukiem, lai nav tikai šķīvji un nav krūžu un otrādi. Tāpat par karotēm, dakšām jāizspriež.
Līdz vakaram
Man tiešām jau jāskrien, izrunājiet lūdzu šo tēmu. Man arī mājās ir daudz trauku, varu paņemt kaut ko arī viesiem.
Tikai jāsarunā kas un ko ņems no traukiem, lai nav tikai šķīvji un nav krūžu un otrādi. Tāpat par karotēm, dakšām jāizspriež.
Līdz vakaram

-
Mēs visi draudzējamies ar Vērotāju, neraugoties - ar vai bez traukiemMĀRIS wrote:Mīlīši! Dzīve taču ir ļoti vienkārša. Ja jūtam diskomfortu ar vienreizējamiem traukiem - ņemam līdz savus! Kas nebūs paņēmis traukus, tie draudzējas ar Vērotāju, un esam visi laimīgi, un galvenais - smaidam!!!![]()
![]()

-
Vai varam sarunāt, ka par traukiem runājam vakarā - ap 8.,vai 9., vai 10., man vienalga - cikos. Lai būtu vairāki foruma dalībnieki izlasījuši.
Tad cikos te runāsim?
Tad cikos te runāsim?
Vērotāja ! Nu kas tur smieklīgsVērotāja wrote:Jāgaida La Marie komentārsskarleta wrote:Labdieniņ !Tā kā netieku uz šo pasākumu ,ceru skatīties video Skape ,tikai nesaprotu ,pieslēgšos Skape un tālāk ??La Marie paroli uzrakstīju "Dabas Dati -tikšanās 5. decembrī" Lūdzu paskaidrojiet plīīīīz !!!!!Neesmu ne spamotājs ne hakeris
,bet savējais

Māri, jā, tieši to es biju domājusi ar brīvību ņemt vai neņemt 
Porcelāna, māla, kristāla, skārda - vienalga
Ja cilvēkam gribas dzert kafiju no savas krūzītes un ēst kaut vai ar sudraba dakšiņu - super, viņš jau ar to nevienu neapgrūtina. Īpaši tie, kas brauks ar savu auto, var taču traukus arī nemazgātus mājās atvest.
Un Vērotāja malacis, ka nodrošina vispārējo bāzi ar vienreizējiem traukiem
es arī draudzēšos 
Maz-ko-zinu, vai tad ir vajadzīga runāšana? Nedomāju, ka Tevi kāds metīs ārā, ja būsi ar savu šķīvi

Porcelāna, māla, kristāla, skārda - vienalga

Un Vērotāja malacis, ka nodrošina vispārējo bāzi ar vienreizējiem traukiem

Maz-ko-zinu, vai tad ir vajadzīga runāšana? Nedomāju, ka Tevi kāds metīs ārā, ja būsi ar savu šķīvi

-
Made, nē!
Es domāju - Vērotāja teica, lai mēs sadalām, ko kurš nesīs. Tad es uzrakstīju, aizgāju pie bufetes skatīties, ko varu piedāvāt vakarā
Bet man jau arī liekas, katrs sev un daži - katram gadījumam - "tam puisim", kā kādreiz mēdza teikt.

Es domāju - Vērotāja teica, lai mēs sadalām, ko kurš nesīs. Tad es uzrakstīju, aizgāju pie bufetes skatīties, ko varu piedāvāt vakarā

Bet man jau arī liekas, katrs sev un daži - katram gadījumam - "tam puisim", kā kādreiz mēdza teikt.

Last edited by Maz-ko-zinu on 04 Dec 2015 16:51, edited 1 time in total.
Manuprāt, Vērotāja vienkārši ļoti atsaucīgi noreaģēja - viņa var piemēroties, ja nu tautas griba mainās 
Bet es saprotu, ka nemainās. Mēs esam atvērti dažādībai un tam, "kak karta ļažet" (skatos krievu detektīvu fonā)

Bet es saprotu, ka nemainās. Mēs esam atvērti dažādībai un tam, "kak karta ļažet" (skatos krievu detektīvu fonā)

-
Mīļā Skarleta, es vakarnakt noskatījos TV raidījuma atkārtojumu par dakteri Danilānu. Saistībā ar lielo kabatslakatu, es atcerējos daktera teikto: "Kā mēs - latvieši protam paši sev dzīvi gandēt! Varbūt arī citas tautas to dara, bet pie latviešiem tas ir ļoti spilgti izteikts"(citēju pēc atmiņas).skarleta wrote:Vērotāja ! Nu kas tur smieklīgsVērotāja wrote:Jāgaida La Marie komentārsskarleta wrote:Labdieniņ !Tā kā netieku uz šo pasākumu ,ceru skatīties video Skape ,tikai nesaprotu ,pieslēgšos Skape un tālāk ??La Marie paroli uzrakstīju "Dabas Dati -tikšanās 5. decembrī" Lūdzu paskaidrojiet plīīīīz !!!!!Neesmu ne spamotājs ne hakeris
,bet savējais
,man taču jāzin ,vai gatavot LIELO kabatlakatiņu ,(kad sāks runāt par mūsu stārķēniem) vai nē .
Man neiznāk tā, kā viņam to pateikt, varbūt noskaties raidījumu un atradīsi iemeslus ne tikai bēdāties, bet arī priecāties

http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/01.12.2015- ... s.id61038/
-
A-ha! tad jau tu saprati manu " za tovo parņa".Made wrote:Manuprāt, Vērotāja vienkārši ļoti atsaucīgi noreaģēja - viņa var piemēroties, ja nu tautas griba mainās
Nenoliedzami, Vērotājai visu cieņu!
Mans "nē!" iepriekšējā komentārā bija domāts, kā "Nē, nemetīs, zinu!