Kāds ar visiem smailijiem varētu nodomāt, ka tu ironizē par jūtīgajiem. Kur teikts, ka tā ir tava saķertā galva?

Ne jau es, protams.

Cilvēku uztvere ir tik smalks mehānisms
Māri, mēs zinām, ka tas nebija tīšām.

Māri, ne tikai Jāni Ķuzi, bet ļoti ceru, ka būs arī Māris Strazds, kurš varēs mums pastāstīt par melno stārķu migrāciju.MĀRIS wrote:Nu re! Salidojums, sezonas noslēgums, tikšanās ar J.Ķuzi - tik daudz iemeslu lai savāktos!!!
Tad jau vispār būtu ekselents pasākums!Vērotāja wrote: Māri, ne tikai Jāni Ķuzi, bet ļoti ceru, ka būs arī Māris Strazds, kurš varēs mums pastāstīt par melno stārķu migrāciju.
Hildiņ, domāju, ka kādu nedēļu pirms pasākuma būtu labi, ja mēs apmēram nokoordinētos cik būsim. Ja problēmas ir risināmas, nekautrējies, raksti PM vai uz meilu.Hildiņa wrote:Vērotāj , cik ilgi es varu vilcināties ar " jā " vārdu ? Pagaidām ir gribēšana , bet nav varēšanas...
Cik saprotu, tad vēl ir varbūtība pievienot trešo Māri - Strazdu?Vērotāja wrote:Jā, divi. Viens ir foruma Māris, otrs Saules dzīvesbiedrs Māris. Tāpēc iekavās ierakstīts vārds Saule
Jā. Jānis Ķuze izteica cerību, ka Māris Strazds būs un varēs pastāstīt par migrāciju. Tā pašlaik mums aktuāla.Maz-ko-zinu wrote:Cik saprotu, tad vēl ir varbūtība pievienot trešo Māri - Strazdu?Vērotāja wrote:Jā, divi. Viens ir foruma Māris, otrs Saules dzīvesbiedrs Māris. Tāpēc iekavās ierakstīts vārds Saule
Ģeogrāfs wrote:Labdien! Pieskaitiet, lūdzu, arī mani saietam!
Murkjelis wrote:Vērotāj, pieskaiti mani arī. Pilnībā galvot, protams, nevaru, jo tas vēl tālu, bet gribēšana ir