Pievienoju, kā ierasts visām tēmām viewtopic.php?p=276428#p276428
Tikai visam vajadzīgs laiks

Tāli, jā, bet kāpēc tad jālieto agresīvas sarunas formas? (Manuprāt tas bija agresīvi, kad likās, ka sākas jauna dzīve pēc kara.)
Laimīgā kaķene!Made wrote: ↑25 Apr 2021 11:28Tāli, jā, bet kāpēc tad jālieto agresīvas sarunas formas? (Manuprāt tas bija agresīvi, kad likās, ka sākas jauna dzīve pēc kara.)
Hmm, savai kaķenei gan es to piedodu, kad mēs esam "pakarojušas" un viņai noteikti jāparāda savs pēdējais kodiensviņai tas sanāk pat amizanti, viņa gatavojas, iekož un es nepretojos.
Vispatiesākais komentārs šo nejēdzīgo dienu laikā.Post rakstīja d.e. » 25 Apr 2021, 09:20
Labrīt! Ir saprotama daudzu neizpratne par to, kāpēc tika sadalītas tēmas, tomēr lūdzu aizdomājaties arī par to, kāpēc no vispopulārākās no ligzdām tiešraides, kuru vadīja Vērotāja un kurā pastāvīgi rakstīja vairāki desmiti pieredzējuši vērotāji ar laiku pazuda visi! Visi, pat Vērotāja un Māris, kurš ne reiIzi vien ir stibījis smagos akumulatorus, lai nodrošinātu šo tiešraidi. Vērotāja, kura ir vispieredzējušākā un zinošākā ne tikai par jūras ērgļiem. Pazuda visi, kuriem ornitoloģika ir dziļāka par vērošanu datora ekrānā un kuri iesaistās gan reto putnu ligzdu meklēšanā, gan finansiālā atbalstā, gan gredzenošanās, talkās, sapulcēs u.t.t. +u.c. Varbūt ir vērts aizdomāties vai tā ir, ka tiešām visi ir nez kādi briesmoņi un mega2 viena pati labā, tāpēc vien, ka ir pierasts pie viņas pierakstiem? Nenoliegšu, Mega veic lielu darbu visu smalki pierakstot, tomēr tas, ka viņas komunikācijas stils un ignorance pret citiem nav nākusi par labu forumam kā tādam, ir skaidri redzams. Mēs gadiem ilgi lūdzām megu2 ievērot arī citus, neignorēt citu forumiešu viedokļus, bet tas diemžel nenotika.Vēl nesen mega atļāvās teikt - Gribēju un nomainīju vārdus, kas man tagad katram personīginpar to jāatskaitās? Atļāvās nievāt, ka - saradušies visādi skolotāji.... Jo parādījās vērotāji ar citu viedokli. Vai jūsuprāt tas liecina par toleranci un vēlmi kopā veidot forumu? Manuprāt nē! Lūdzu būsim iecietīgāki viens pret otru. Megas pieraksti daudziem ir svarīgi, arī es tajos noteikti ar interesi ieskatīšos, tomēr diskutēt par jūras ērgļu tēmu izvēlēšos šeit. Jauku dienu gan ērgļiem, gan visiem interesentiem!
Paldies!lianaliesma wrote: ↑25 Apr 2021 11:26Pievienoju, kā ierasts visām tēmām viewtopic.php?p=276428#p276428
Tikai visam vajadzīgs laiks![]()
Vērotāja to arī turpinās darīt, viņa forumā ir ne tikai no pirmās dienas, viņa ir iesākusi šo forumu un tas ir viņas sirdsdarbs.
Simba, prieks Tevi te satikt! Nāc biežākSimba wrote: ↑25 Apr 2021 11:27 Tauta apradīs un būs labi. Pie jebkurām pārmaiņām ir vajadzīgs laiks, lai aprastu. Jebkurā gadījumā šis ir iespējami labākais risinājums šajā situācijā, ko jau sen vajadzēja ieviest. No manas puses - paldies par to!
Vairāk mani biedē nevis šī ņemšanās cilvēku vidū, bet mazais barības daudzums ligzdā, kas ir ar milzīgu potenciālu likt mums visiem raudāt krokodiļļa asaras jau visai drīz.
Paldies, Dzintars1999, par labvēlīgo situācijas izpratni.Dzintars1999 wrote: ↑25 Apr 2021 12:31 Izteikšu arī savu viedokli - man ļoti patīk šāds sadalījums. Iepriekš bija zināms haoss. Ļoti pietrūkst Vērotājas komentāru. Tie bija profesionāli , interesanti un pilnīgi atbislstoši tēmai. Cerams , ka Vērotāja atgriezīsies.
Savukārt Mega 2 tagad ir iespēja izpausties savā stilā. Piekrītu, ka daudziem patika Mega 2 stils, jo viņa visu bliež pa vienkāršo. Turklāt Mega 2 nerēķinās ar citu viedokli un bieži apvainojas, ja kāds atļāvās nepiekrist.
Paldies ValdisRap par foršajiem video!
Absolūti nepretendējot uz patiesību pēdējā instancē, teikšu, ka tādu reižu, kad ērglim ir vienlaicīgi ir jāizvēlās gaļa vai zivs, viņu dzīvē ir gauži reti. Labi, ja vispār ir kaut kas pieejams.Šīs ligzdas kaimiņos atrodas gan klijāna ligzda, gan padsmit balto stārķu ligzdu, arī kraukļu un vārnu netrūkst.Tāpat kā netrūkst zivju gārņu, jūras kraukļu jeb kormorānu un arì zivjērgļu.Ziemā, ūdenstilpnēm aizsalstot, zivju neizbēgami uzturā kļūst mazāk, bet konkurence un rindas garums pie kritušiem( nobrauktiem, novārguśiem) tikai pieaug.