Sapratu, ka man tomēr jāraksta!
Man tomēr ir nesaprotama šī necieņa pret šo, Dabasdatu forumu, foruma dalībniekiem.
Uztaisa sezonas noslēguma tikšanos skaidri zinot, ka uz viņu ierasties varēs tikai labi ja rīdzinieki un Rīgas apkārtnē dzīvojošie, un arī ne visi, bet pārējie - pie kājas. Es personīgi ļoti gribēju tikt uz šo tikšanos, bet ne uz pāris stundām darba dienas vakarā es esmu ar mieru četras stundas pavadīt ceļā, mukt no darba...! Priekš kam ir sestdienas, svētdienas?! Izziņots arī tiek tā, it kā uz mums tas neattiektos! Ja Madara_Ozola nebūtu piefiksējusi, mēs par šo tikšanos uzzinātu jau pēc...! Ar visu to - 9. datumā izziņo, ka 14. notiek! Ar visu ielikšanu forumā es domāju, ka daudzi jau būtu saplānojuši tik tālu uz priekšu! Kaut kāds pofigons, par gala iznākumu, par
cilvēkiem! Skumji.
Kaut vai tāds sīkums, kā par nakts pārraides pārtraukšanu Durberta ligzdā Bračuks paziņo tikai LK! Ja LL neatnestu šo ziņu, mēs varētu blisināties

! Bet kamera taču ir Dabasdatu!
Par zivjērgļu kameru vispār negribas runāt, jo tur ir atļauts fantazēt visu ko!
Nezinu. Varbūt ka man tikai tā liekas, un nemaz tik traki nav, bet man brīžiem ir tāda sajūta, ka pat Dabasdati mūs uzskata par lieku, neērtu veidojumu, kas tomēr brīžiem grib lai viņus cienītu vienkārši kā cilvēkus.