Ideja, kā padarīt Tevi vēl laimīgāku?!MĀRIS wrote:Piekrītu! Es vienmēr sevi par tādu esmu uzskatījis! Un ir ideja, bet par to saietā!Viky wrote:Ak Tu laimīgais cilvēks

Ideja, kā padarīt Tevi vēl laimīgāku?!MĀRIS wrote:Piekrītu! Es vienmēr sevi par tādu esmu uzskatījis! Un ir ideja, bet par to saietā!Viky wrote:Ak Tu laimīgais cilvēks
Es tā pēc teksta saprotu, ka jums būs iespēja nest saules paneļus ap Baltezeru, fonā skanot Durberta balss ierakstamMaz-ko-zinu wrote:Ai, Viky![]()
![]()
![]()
Mārim tak ir ideja, kā padarīt mūs visus laimīgākus.
Arī, bet pie reizes arī Jūs! Jo man apkārt vairāk laimīgu cilvēku, jo laimīgāks es arī jūtos! To pasauli, kurā mēs dzīvojam - mēs paši arī veidojam. Neviens citsViky wrote: Ideja, kā padarīt Tevi vēl laimīgāku?!
Taisam sacensības?!Murkjelis wrote:Es tā pēc teksta saprotu, ka jums būs iespēja nest saules paneļus ap Baltezeru, fonā skanot Durberta balss ierakstamMaz-ko-zinu wrote:Ai, Viky![]()
![]()
![]()
Mārim tak ir ideja, kā padarīt mūs visus laimīgākus.Ak, laimīgie!
Pilnīgi piekrītu! "Par laimi!" Vai tad laimes kādreiz var būt par daudz? Gan mums,šajā pusē ekrāniem, gan tajā!Maz-ko-zinu wrote:Nu tad 1., sekojot slavenas filmas folklorizētiem teicieniem, mūsu tosts varētu būt "Par laimi!"
P.S.![]()
![]()
Ragana neparastā wrote:Skatos,ko tik Jūs te neesat paspējuši?Māris vispār visiem pa priekšu aizskrējis.
vajadzēja pamatīgāk spicēt ausisMĀRIS wrote:Diemžēl Durbertu dabā nedz redzēju, nedz dzirdēju, bet vismaz ligzdu no tālienes gan dabūju apskatīt!