Diskusijas

Locked
Made

Re: Diskusijas

Post by Made »

Man Ziluka bez mīkstinājumiem nav patīkama, zinot oriģinālu, bet es samierinājos (nomierināju sevi, pieņēmu, ka tā var būt, paskatījos argumentus, citu vēlmes) un nobalsoju. Varbūt citi arī, tāpēc nestreso, ka noņēma.
Bet vienalga uzskatu, ka Zīļukas publisko vārdu vajadzēja atstāt balsošanai forumā - kamēr dabūjam tādu, kas der noteikumiem un paši esam vairākums par.

Man šķiet, ka viņi neņem nost, ja firmas nosaukums saskan ar "senu personvārdu", piemēram, Laima. Nokia vai Nivea noņemtu :P

Starp citu, šodien visa šī sakarā atcerējos redzētu rakstu, ka Zoodārzā arī melnajiem stārķiem ir mazuļi. Uz brīdi iedomājos - ja nu Laimai! Bet tad apskatījos, ka Laimai vēl par agru - 2014.gada meitene :)
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Priekšgalā izvirzījusies Made. Neskan jau slikti: Zīļuka - Made in Jaunjelgava (lasīt latviski)
Made

Post by Made »

Murkjelis wrote:Sistēma ir nepārdomāta un mazliet nekorekta tam gan - piekrītu. ... Ja kādam ir priekšlikumī, kā sistēmu uzlabot citus gadus - varbūt ir vērts par to iemeldēties salidojumā.
Domāju, kā būtu korekti? :roll:
Laikam jāparedz kāds laiciņš tikai vārdu iesūtīšanai (par maksu, lai nav simtos) un bezmaksas balsošanai no katra datora 1x - tad jau pietiekami būtu jūtama degsme zem katra vārda. Tad organizatori iekšēji izvēlas 5 vārdus balsošanai pēc tādiem noteikumiem kā tagad (bezmaksas 1x - skaits no jauna, lai tie, kas pirmajā etapā balsoja, nepazaudē iespēju fināla balsojumā - un maksas nx).
Made

Post by Made »

Sandra L. - paskatījos un sajutos nospiedusi pogu "Dot savu vārdu!" :lol: Laikam pareizi būtu bijis uz tās pogas rakstīt "Dot citu vārdu!", ne?
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Manuprāt visu citu vārdu došana, tās procedūra, TV šovs un viss parējais nav mūsu kompetence. Lai dara kā grib, mēs varam tikai papļāpāt par to kā par jebkuru citu tēmu.

Tāpat kā Māri, arī mani interesē kādi noteikumi ir pārkāpti ar vārdu Ziluka (ar izrunu kā Z-i-l-u-k-a, nevis Zīļuka)?
Kāpēc šis vārds tika izņemts, ja nesaturēja nevienu garumzīmi un nevienu mīkstinājuma zīmi un neviena uzņēmuma nosaukumu?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Made wrote:Sandra L. - paskatījos un sajutos nospiedusi pogu "Dot savu vārdu!" :lol: Laikam pareizi būtu bijis uz tās pogas rakstīt "Dot citu vārdu!", ne?
:D Visi dodam savus vārdus! Apdalītas būs tās, kuru vārdi jau bijuši.
Made

Post by Made »

Eh, laikam jau vienkārši:
...demokrātija dodot vārdus, tiks ierobežota. Lūdzam, vārdus iesakot, ņemt vērā, ka tiks anulēti visi vārdi, kas atbildīs šādiem kritērijiem:
...
5. Sagudroti „jaunvārdi” kā Lata, Gugle, Flize, vai firmu (mašīnu modeļu utt.) nosaukumi (Spice, Kuga u.tml.).
Bingo

Post by Bingo »

Visiem vakarīgs sveiciens! Es par Billi tikko nobalsoju. Madei arī nav ne vainas (piedod, Made :)), bet vārds Bille kaut kā asociējas ar vieglu, veiksmīgu lidojumu...
MĀRIS

Post by MĀRIS »

d.e. wrote: Euu...man liekas, ka esmu šeit vienīgā ar fočeni profilā...un Tu man saki - viņa/š ... :lol:
Viss. Par vārdu es vairs ne vārda! Savādāk Durberts/a/ jau arī nav vārds! IDIOTISMS! Pietiek! Palieku ļauns! :evil: :twisted: :evil:
Par fočeni- mēs jau Tevi atšifrējām, ka tā ir Tavas dvīņumāsas! Neatceries?! :lol: :P

Bijām ar Jāni Ķuzi aizbraukuši pie Durberta ligzdas, un pārlikām saules paneli citā, saulainākā vietā. Pagaidām, kamēr nav jaunie akumulatori, viņu maiņu uz veciem - tas nebūtu prāta darbs, jo viņi patiešām nav lielceļa malā vai parkā, bet jānes iekšā džungļos ap 1km. Tā kā to jautājumu risinās, kad būs jaunie akumulatori. Diemžēl Durbertu dabā nedz redzēju, nedz dzirdēju, bet vismaz ligzdu no tālienes gan dabūju apskatīt! :P
Last edited by MĀRIS on 23 Jul 2015 11:47, edited 2 times in total.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
d.e.

Post by d.e. »

MĀRIS wrote:
d.e. wrote: Euu...man liekas, ka esmu šeit vienīgā ar fočeni profilā...un Tu man saki - viņa/š ... :lol:
Par fočeni- mēs jau Tevi atšifrējām, ka tā ir Tavas dvīņumāsa! Neatceries?! :lol: :P
Nu ja ka fočenē ir māsa...es esmu brālis, augumā ap 2m, apmēram 100 kg svarā, iesirmu bārdu un ūsām ! :lol: Parunāsim par copes lietām, mašīnām un sportu 1. augustā, kamēr citi diskutēs par putniem... Apsveru iespēju noīrēt laivu un līdzi paņem kādu špini, tur Baltezera otrā krastā saulainā laikā pie meldriem līdakas tusējas !
P.S. Tas protams joks, esmu maza auguma blondīne, kas negrasās makšķerēt ! :lol:
MĀRIS

Post by MĀRIS »

d.e. wrote: P.S. Tas protams joks, esmu maza auguma blondīne, kas negrasās makšķerēt ! :lol:
Bet man atkal no ūdens bail! :lol: :P
melisa

Post by melisa »

MĀRIS wrote:
d.e. wrote:
Bijām ar Jāni Ķuzi aizbraukuši pie Durberta ligzdas, un pārlikām saules paneli citā, saulainākā vietā. Pagaidām, kamēr nav jaunie akumulatori, viņu maiņu uz veciem - tas nebūtu prāta darbs, jo viņi patiešām nav lielceļa malā vai parkā, bet jānes iekšā džungļos ap 1km. Tā kā to jautājumu risinās, kad būs jaunie akumulatori. Diemžēl Durbertu dabā nedz redzēju, nedz dzirdēju, bet vismaz ligzdu no tālienes gan dabūju apskatīt! :P
Paldies Māri par info! ;)
Vērotāja

Post by Vērotāja »

MĀRIS wrote: Bijām ar Jāni Ķuzi aizbraukuši pie Durberta ligzdas, un pārlikām saules paneli citā, saulainākā vietā. Pagaidām, kamēr nav jaunie akumulatori, viņu maiņu uz veciem - tas nebūtu prāta darbs, jo viņi patiešām nav lielceļa malā vai parkā, bet jānes iekšā džungļos ap 1km. Tā kā to jautājumu risinās, kad būs jaunie akumulatori. Diemžēl Durbertu dabā nedz redzēju, nedz dzirdēju, bet vismaz ligzdu no tālienes gan dabūju apskatīt! :P
Māri,labu darbu esat paveikuši :P
Žēl, ka neizdevās ieraudzīt šefu :D
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vērotāja wrote: Žēl, ka neizdevās ieraudzīt šefu :D
Teikšu kā ir - man arī žēl, bet nevar jau no dzīves nepārtraukti prasīt 100%. Jo tad vairs nav pēc kā tiekties! Par to es atkal redzēju cik Jānis ir "ķerts" /labā nozīmē/! Un galu galā - bija forši. :P
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Māri, tev zināšanas "par lietu" nāk ar joni, intensīvi. Skat, pa vienu sezonu būsi par spečuku kļuvis :)
Labs darbiņš. :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Maz-ko-zinu wrote: Labs darbiņš. :D
Jācer ka tā. Bet to jau mēs redzēsim!:P
sanda

Post by sanda »

MĀRIS wrote:nevar jau no dzīves nepārtraukti prasīt 100%...
Nav izslēgts, ka kāds ar ērgļa acīm nepamanīja Tevi, dažu knābienu arī pietrūka :lol:
MĀRIS

Post by MĀRIS »

sanda wrote: dažu knābienu arī pietrūka :lol:
Tas jau būtu 150%, bet tie lai tiek Jānim- Viņš vairāk pelnījis! :P
Viky

Post by Viky »

MĀRIS wrote:
Ak Tu laimīgais cilvēks :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Viky wrote:Ak Tu laimīgais cilvēks :D
Piekrītu! Es vienmēr sevi par tādu esmu uzskatījis! Un ir ideja, bet par to saietā! :P
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”