Man liekas, ka drīzāk nelido kopā. Cilvēkiem jā...ir raksturīgi uzturēt radnieciskas saites mūža garumā ar māsām un brāļiem, tomēr dabā tā parasti nenotiek ne putniem, ne zīdītājiem. Mājdzīvnieki, tie ir ar "sabojātu" domāšanu un pieķeras tiem ar ko dzīvo ikdienu kopā, bet tie, kas ir brīvi un "nesamaitāti" diezin vai uzsākot pieaugušo dzīvi atceras kaut kādu radniecību. Jau ligzdā ir redzams kā katrs cīnās par ēdamo un izdzīvošanu. Tikpat labi tāds pūkains mīļuks, kas sākumā bužinās kopā, paņem un izgrūž vājāko pāri ligzdas malai vai melno stārķu gadījumā - vecāki "lieko" mazuli vnk nebaro...lai cik tas skarbi mums neliktos, tā tam ir jānotiek.Maz-ko-zinu wrote:Kāpēc tu esi pārliecināta, ka tie lido atsevišķi? Nav obligāti... Vai es atkal esmu ko palaidusi garām, vazājoties apkārt?Emotion wrote: Un brālis....kas viņu virza doties vispār uz citu pusi, bet ne līdzi māšelei, mīļajai, bužinātajai??
Anekdote, no dzīves - Dvīņu ratiņi...guļ divas māsiņas, vienai izkrīt knupītis, tā brēc...otra blakus saldi čuč ! Tad tā pirmā izstiepj roku un sačamda blakus māsas knupi. Oppā, gatavs...ar knupi guļ pirmā , otrā brēc.

Protams izaugot tiek ieaudzināts, ko drīkst darīt un ko nedrīkst, kas labi un kas slikti, bet kamēr visi Freidi, Spoki u.c nedarbojas, tikmēr strādā pilnīgi citi likumi...Tas pats arī ar putniem.