Neesmu vērotāja, bet šad tad sastopu putnus.
Ja tiešām nevarēšu, savu daļu tik un tā samaksāšu (ja citi apēdīs - visiem būs labāk

Maz-ko-zinu wrote:Raganiņ, būs četri ornitologi ar prezentācijām, mūsu bezgalīgie gudrie un - ne visai gudrie - jautājumi un šis tas vēl. Man šķiet, ka "pēdējais pāris škiras" atstāsim citai reizei![]()
Ja vēl katrs būs ko sadomājis, mums uz 1.septembri pienāks laiks mājās doties. Tieši bērnus-mazbērnus uz skolu sūtīt paspēsim.Citiem - uz skolas sākumu
Mjāā! Tā jau ir stadija! Papriekšu viņš mūs visus jau sabāž ligzdā, tagad jau papīrus un noteikti darba biedrus ar! Kas būs tālāk!!!Murkjelis wrote: Nu nedrīkst darba dienu sākt ar kamerām! NEDRĪKST!
dakters:par ko sūdzaties?Murkjelis wrote:Ar šo es oficiāli paziņoju, ka eju ārstēties. Pirms mirkļa kolēģei:
- Tos papīrus, kas no piektdienas palikuši, vajag ielikt ligzdā!
- Kur, kur?
- Ligzdā!
- Kādā ligzdā ?!
- Piedod... - lietā! Lietā vajag ielikt!
Nu nedrīkst darba dienu sākt ar kamerām! NEDRĪKST!
Esmu bieži redzējusi, kā vārnas trenkā baltos stārķus, tā ka pat lidojošam stārķim knābj no aizmugures kājās. Pagājušajā vasarā stārķi netālu no manām mājām pat nevarēja izperēt bērnus, jo tuvumā bija vārnu ligzdas un tās tā bruka virsū un dzina prom. Šogad gan nedaudz mierīgākas, stārķēni pamazām aug. Bet pilsētas parkā šogad vārnas bruka virsū cilvēkiem. Pašvaldība uzlika brīdinājuma zīmes, lai tur nestaigātu. Iespējams, ka kāds vārnulēns bija izkritis no ligzdas.sanda wrote: Zinu jau, ka vārnas esot uzbrukušas pat maziem kaķēniem. Te tādi incidenti nav novēroti - kaķēnu gan pēc ielas kaķu sterilizācijas praktiski nav.
Neesmu manījusi, ka vārna aiztiktu sīkputnus, kuri vakarā atlido baroties.
Ja pareizi atceros, tad Maz-ko-zinu ir no tās puses. Atvaino! 43.lpp. pats pirmais ieraksts.Emotion wrote:Runājot par Baltezera tusiņu...bij kāds autobraucējs no Madonas puses?
Atspole, man šķiet, ka Hildiņa meklēja kādu, kas varētu "pavest".Atspole wrote:Tuk tuk!
Atgādinu, ka 1.augustā ir vēl 3 vietas braucienam uz Baltezeru sākot ar Pārdaugavas, cauri Rīgas centram līdz galapunktam. Centrā esmu 13.00, var apmest līkumu kaut kur tuvāk Rīgas apkaimē, ja ir nepieciešams un laiks spiež.
Tā nebiju es - man jau pašā sākumā 2 vedēji piedāvāja vietu !Vērotāja wrote:Atspole, man šķiet, ka Hildiņa meklēja kādu, kas varētu "pavest".Atspole wrote:Tuk tuk!
Atgādinu, ka 1.augustā ir vēl 3 vietas braucienam uz Baltezeru sākot ar Pārdaugavas, cauri Rīgas centram līdz galapunktam. Centrā esmu 13.00, var apmest līkumu kaut kur tuvāk Rīgas apkaimē, ja ir nepieciešams un laiks spiež.
Hildiņa, žēl gan! Es Tevi pavedīšu atpakaļ!Hildiņa wrote:Tā nebiju es - man jau pašā sākumā 2 vedēji piedāvāja vietu !Vērotāja wrote:Atspole, man šķiet, ka Hildiņa meklēja kādu, kas varētu "pavest".Atspole wrote:Tuk tuk!