Jā Hildiņ, labāk skatos stārķu ligzdā, tur forša saulīteHildiņa wrote:11.45 - nu gan ir klimatiņš Rīgā - zeme ar debesīm iet kopā un tumšs.......

Durbertam arī jau sāk vējš celties.
Jā Hildiņ, labāk skatos stārķu ligzdā, tur forša saulīteHildiņa wrote:11.45 - nu gan ir klimatiņš Rīgā - zeme ar debesīm iet kopā un tumšs.......
Raganiņa neparastā, man tā domāt, ka uz mājas darbiem cilvēki varētu būt tādi "vērotāji", ne "darītāji", bet kādu kopīgu darbību noteikti vajag! Mēs varētu nevis gatavu ligzdiņu atvest, bet kādu materiālu ligzdai. Un tad visi kopīgi vienu uzbūvēt, nofotografēt un nojaukt (kā tie gudrie Tibetas mūki uztaisa un nojauc mandalu)Ragana neparastā wrote:Man radās ideja.Tik nezinu vai atbalstīsiet.
Pasākumā visiem ņemt aktīvu dalību,jo tik no mums pašiem viss atkarīgs.Paši radam.
Mājas uzdevums.Ikvienam jau iepriekš padomāt par tēmu-Ligzda.
Un tad mājās attiecīgi arī kaut ko sadarināt....nu tā kā izstādītei zaļā zālē savus gara darbiņus izlikt.Tas būtu forši.Var cept,var līmēt,zīmēt un veidot visu un no viskā, kas Jums liekas radoši.Kaut pavisam mazu nieciņu.Saliktu Nr.virsū,un tad kā loterijā...lai samainītos.Būtu jauka atmiņa.Drīkst nopietni,drīkst nenopietni kā nu sirds kāro. Arī materiāli visdažādākie-kauč no zivīm,skujām vai miltiem.
Ko sakat?
Kulminācija ir beigusies - tagad ar uzlocītiem bikšugaliem svaigā gaisā !Made wrote:Hildiņ, Viky - man arī ar šitās tumsas iestāšanos pirmā doma bija apskriet ligzdas, pat beidzot palaidu "četru kameru", lai līdz kaulam apjēgtu, ka Latvija ir dažāda un liela un ne visiem ir tik fantastiska tumsa pašā pusdienas laiciņā un kas vēl būs... (nekas īpaši liels gan nebija, pazibeņoja, palija un atkal zila debestiņa - tur aiz mākoņiem ir saule)
summerkid wrote:Summerkid vēlas izbeigt savas dvēseles ciešanas un pieteikt dalību.
Vērotāja wrote:Nezinu kā citiem, bet rokdarbi nav mana stiprā puse. Nepatīk un negribu kaut ko meistarot.
Izsaku priekšlikumu ievērot brīvprātības principu, jo pieļauju, ka ir vēl kāds, kas ar rokdarbiem ir ne tikai uz Jūs, bet uz Jūs līdz zosādai no domas vien
Tāpēc esmu par kaut kādu kopīgu aktivitāti, kurā čaklie meistaro, bet kluinie atbalsta, bet bez individuālas piespiešanas kaut ko veidot katram.
cik naktis ta negulētas?summerkid wrote:Summerkid vēlas izbeigt savas dvēseles ciešanas un pieteikt dalību.
Made! Raganiņ! Un arī visi pārējie! Nu, neguliet! Neviens jau tos svētkus klāt nenesīs, ja paši viņus netaisīsīm. Vērotāja, paldies Dievam mums sakārtojusi visu saimniecisko daļu./Slava un gods Viņai!/ Bet to ... nezinu kā nosaukt, laicīgo daļu, - kārtojam, lai mums pašiem ir ko atcerēties! Ja ir idejas - rakstam! Gan jau būs arī, ko varam realizēt. To pašu ligzdu. Gan jau uzplauks kaut kas arī visiem pieņemams. Pareizi jau Tu, Made teici, ka ne no kā jau neko neuztaisīsi! Metiet idejas!Made wrote:Domāju, ka tādā apdzīvotā un privatizētā vietā pat vainadziņu nevarēs saštukot, ja pa ceļam nesalasīs puķes, papardes, smilgas, sūnas vai vismaz simbolisku ozola, priedes un egles zariņu vai niedri (mūsu putnu ligzdukoki)
Nav problēmu! Drātis, stangas, āmurus, laužņus, naglas, striķus... ko tik vaig un nevajag - būs!Atspole wrote:Sveiki!
Nesanāks pa kluso šēit vienoties, tādēļ speru ārā savu ideju:
ko domājiet, ka mēs pa visiem uz vietas otrā pasākuma daļā (vai jebkurā) izveidojam ligzdas - atmiņu dāvaniņas diviem Jāņiem, Aigaram un Vērotājai?
Es varu atvest tik, cik salien vieglās auto bagāžniekā meijas, arī maisu ar sienu. Māris un citi puiši/veči uzņemas atbildību par stieplēm, striķīšiem, knaiblēm utt., lai uztaisītu pamatu. Savukārt pārējie visu ko, ar ko vēlamies papildināt šo ligzdu. Ne gluži adventes vainags, bet inventāru Nr.1 var nopirkt Rimi.Izmērs droši vien tāds javeido, lai to tomēr var aizvest prom.