Tu sūdzes?tiese vai?Gariņ,nesūdzes,jau i vēls vakers.Es vispār neko nevaru ielikt,jo man nav kas apmāc.Es tev uzklups tur pirme auguste,lai tu mān apmāc.Un vispā es gribej ielikt te putn bilds,bet man parādīj,ka fail pa liel.Vot tā viš i.Ligzdas gariņš wrote:kas par desām nevaru nevienu bild ielikt/vēl no rīta viss bij okei/nokopēt var URL kodu bet te neliekās,piedodiet ja ne pa to adress sūdzos
lab ka pateic,vēl jau čemodāns nau sākts pakotsRagana neparastā wrote:Tu sūdzes?tiese vai?Gariņ,nesūdzes,jau i vēls vakers.Es vispār neko nevaru ielikt,jo man nav kas apmāc.Es tev uzklups tur pirme auguste,lai tu mān apmāc.Un vispā es gribej ielikt te putn bilds,bet man parādīj,ka fail pa liel.Vot tā viš i.Ligzdas gariņš wrote:kas par desām nevaru nevienu bild ielikt/vēl no rīta viss bij okei/nokopēt var URL kodu bet te neliekās,piedodiet ja ne pa to adress sūdzos
Viņu booking.com rezervācijās ir ar zaļu izcelts, ka mājdzīvnieki ir atļautiBingo wrote:Es ļoti gribētu piedalīties, bet man uzticēti divi inteliģenti suņuki, kurus tik ilgi vienus mājās atstāt nevaru. Vai suņus var ņemt līdzi?
Super vēl viens mūsu pulciņāZinta wrote:Vērotāja, lūdzu pārvieto mani sarakstā virs jautājuma. Braukšu no Cēsīm un varu paņemt ceļabiedrus.