Māri,un kāds un kur tev aborigēns?Kuldīgā Jums aborigēns?

Es jau rakstīju, ka manas attiecības ar datoru nav ne uz Tu, ne Jūs, bet kā ar Austrālijas aborigēnu! Tā kā - jā, man uz galda stāv aborigēns/!/, kuru kaut kā cenšos pieradināt!Ragana neparastā wrote:Par to pateicību drusku jāpadomā,es jau štukoju.
Māri,un kāds un kur tev aborigēns?Kuldīgā Jums aborigēns?
Paldies, paldies. Manuprāt, biju šeit pirms Tavas iznākšanas no skapja.Ragana neparastā wrote:Un paldies visiem,kas no skapjiem un kumodēm nāk ārā-Vabolītes,Čiekuriņi un visādi citādi jaukumiņi.
Ir cilvēki, kas piedāvā "pavest"čiekurs wrote:Būtu super aizbraukt, bet saprotu, ka ar mazu puiku un sabiedrisko transportu 250 km būtu traks piedzīvojumsGaidīšu nākotnē vēl kādu pasākumu.
Par draudzeni, kāpēc ne? Ja vēl neskatās putnus, savervēsimLigzdas gariņš wrote:Vērotāj,tu jau mironi savervēsi/labajā nozīmē/![]()
beidzot tiku skaidrībā ar to 1.augustu izskatās ka tomēr tieku/ja nekas nemainās/kā būtu vai es varu labu draudzeni ņemt līdz/tik viņa par DurBertu un visiem spārnaiņiem neko daudz nau dzirdējuse/ja jā vai var istabiņu uz pāris stundām izīrēt bišku snaudienam?vai kā mēs tur sagulēsim ja kas?
Nu vismaz manas ir absolūti identiskas. Kā tad neskatīties kā ligzdās iet. Un kā tad nesūtīt sveicienus mājās (t.i. foruma mājās) palicējiem?Atspole wrote:Labvakar!
Ak, paldies! Lūk, kā mūsu mīļā Vērotāja mīl ne tikai putnus, bet arī mūs!Satikšanās būs neaizmirstama viennozīmīgi!
Noprecizēju- viesu namā "Eiropa" ir wi-fi, kurš banketa zālē darbojoties. Iespējams, ka mums nevajadzēs, bet, kā tad bez ielūkošanās kaut uz mirkli?Kādas jūsu domas?