Diskusijas

Locked
Maz-ko-zinu

Re: Diskusijas

Post by Maz-ko-zinu »

melisa wrote:Bet Baltezers - tā kā patālu! :cry: Vislabāk bija izvēlēties vietu kaut kur pa vidu (piem. ap Saldu pameklēt kādu vietiņu). Tas būtu tā godīgāk. Cik garš ceļš no Rīgas puses braucams, tik pat apmēram no mūsu - Durberta puses. Mums, kas dzīvojam Durberta tuvumā, jāceļo ap 200 km! ;)
Rīgas apkārtne arī ir "pa vidu". Tiem, kas no Vidzemes vai Latgales brauc arī ir 200 km un pāri. :)
Vērotāja

Post by Vērotāja »

melisa wrote:Es arī labprāt piedalītos pasākumā! Bet Baltezers - tā kā patālu! :cry: Vislabāk bija izvēlēties vietu kaut kur pa vidu (piem. ap Saldu pameklēt kādu vietiņu). Tas būtu tā godīgāk. Cik garš ceļš no Rīgas puses braucams, tik pat apmēram no mūsu - Durberta puses. Mums, kas dzīvojam Durberta tuvumā, jāceļo ap 200 km! ;)

Ir cilvēki, kas skatās no Madonas un Cēsīm. Droši vien vēl ir citas pilsētas Latvijas otrā pusē, bet par šīm divām pilsētām zinu noteikti.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

Baltezeram saku- JĀ!
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Es arī par Baltezeru.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Diāna Janušone

Post by Diāna Janušone »

žēl gan, LV būšu tikai 2.augustā
Linda

Post by Linda »

Vērotāja wrote:
Linda wrote:Es nu noteikti netikšu, man ne 18, ne 16 gadu! :roll: Kur es, bērns, tikšu uz Rīgu, 150 km attālums starpā! Gribētos jau visus redzēt ar acīm, bez nika, un bez komentāra blakus! :lol:
Linda, Tu taču vari ņemt līdzi vecāku.
Vērotāj,kaut būtu viss tik vienkārši! :| Vecākiem un vecākajam brālim, visa šī vērošana neinteresē, mamma tikai izlasa, kādu rakstu ziņu portālā un pasaka man, bet atbilde ir viena, "Es zinu!" :lol:
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

:D Ha! Tikko pamanīju, ka 1. augustā būs 3 mēneši, kā esmu reģistrējusies Forumā... :D Vēl viens iemesls nelielai izklaidei.
Last edited by Ģeogrāfs on 15 Jul 2015 00:00, edited 1 time in total.
Atspole

Post by Atspole »

Labnakti!
Piesakos uz jebkuru datumu un jebkur! :)
Madara_Ozola

Post by Madara_Ozola »

Vērotāja, ne jau man ar 10.datumu problēmas. Ļoti aktīvi lietoju gan twitter, gan facebook, gan endomondo, bet šis izskatās mega sarežģīti- vismaz mobilajai microsoft versijai. Meklēju, kā nosūtīt Vērotājai PrivateMessage vai DirectMessage- neatradu. Vienvārdsakot- es piedalos +1.
Made

Post by Made »

Te zem komentāra ir oranža podziņa Profile un zaļa podziņa PM
Tikai laikam jāspiež tā zaļā, kas ir zem Vērotājas komentāra :P nu jā, varbūt mobilajā nav...
Hildina

Post by Hildina »

Madara_Ozola wrote:Vērotāja, ne jau man ar 10.datumu problēmas. Ļoti aktīvi lietoju gan twitter, gan facebook, gan endomondo, bet šis izskatās mega sarežģīti- vismaz mobilajai microsoft versijai. Meklēju, kā nosūtīt Vērotājai PrivateMessage vai DirectMessage- neatradu. Vienvārdsakot- es piedalos +1.
Tur ir 1 āķis - tiem, kas pagaidām vēl ir maz rakstījuši komentārus, nav iespēju rakstīt privātās vēstules. Nezinu gan to skaitli, cik reizes jāiekomentē, kad var sūtīt arī privātu vēstuli....Es arī saskāros ar to pašu , tā kā nekreņķējies :D ......varbūt, ka 30 reižu jāuzraksta " Laidiet mani iekšā ! " :lol:
Ragana neparastā

Post by Ragana neparastā »

Pieskaitat Raganīti un viņas slotai vietiņu.
Es varētu mēģināt sarunāt busiņu no Rīgas. Vai vajadzētu?10-12 vietas.Par benzīnu jāsametas.
Truļaļļā-Ligzdu Tusiņš būs varens.
Paldies meitenēm,kas jau sameklēja.
Un tas,ka tik dažādi vecumi no 14-77 :lol: ,tak ir baigi forši.Vecajiem ir gana daudz ko mācīties (oi sākumā uzrakstīju mīcīties) :lol: no jaunajiem.Bet jaunajiem gana daudz ko mācīties vecajiem.
Tikai tā mēs labāki topam un darinam visu labāku un gaišāku. Arī tāds Ligzdu tuss ir solis uz labā adīšanu,valdziņi aug un aug,visi no skapjiem un savām kumodēm ārā.Un šitam adījumam gala un malas nav.
Brīnišķīgi,katru gadu Positive,visādas Beach partijas.Šim jākļūst par 1.augusta Ligzdu Tusu.
Made

Post by Made »

Hildiņa, varbūt nebiji "ielogojusies"? ;) es nezinu par to zaļo podziņu, bet vēstuli Vērotājai (un laikam jau citiem arī, jo sistēma tā rakstīja) varēju sūtīt uzreiz pēc reģistrēšanās...

Vērotāja, es nevaru precīzi pieteikties, bet bez nakšņošanas, ja ar sabiedrisko, laikam varētu. Katrā ziņā, ja arī nevarēšu, tad no kopējām dalības izmaksām savu daļu segšu.
Vai mums nevajadzēs arī ekrāna iespējas - varbūt ornitologi varēs kādas bildes parādīt vai video? Varbūt vismaz lielo monitoru pie portatīvā datora, lai varam ligzdās ieskatīties :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote:Hildiņa, varbūt nebiji "ielogojusies"? ;) es nezinu par to zaļo podziņu, bet vēstuli Vērotājai (un laikam jau citiem arī, jo sistēma tā rakstīja) varēju sūtīt uzreiz pēc reģistrēšanās...

Vērotāja, es nevaru precīzi pieteikties, bet bez nakšņošanas, ja ar sabiedrisko, laikam varētu. Katrā ziņā, ja arī nevarēšu, tad no kopējām dalības izmaksām savu daļu segšu.
Vai mums nevajadzēs arī ekrāna iespējas - varbūt ornitologi varēs kādas bildes parādīt vai video? Varbūt vismaz lielo monitoru pie portatīvā datora, lai varam ligzdās ieskatīties :P
Man liekas, ka ar šo "vasaras tusu" nevajadzētu aizstāt oficiālo LDF rudenī rīkoto sezonas noslēguma lekciju Dabas muzejā. Bet tikai papildināt.
Protams, ka sarunas būs par putniem un ap putniem, kā gan citādi. Un protams, ka (ja dosim apstiprinājumu viesu namam un tātad būs oficiali zināma vieta un laiks), pirmos ielūgumus sūtīšu Jānim Ķuzem, NoraiR. Ceru, ka viņi varēs mums piebiedroties.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Aktuāls saraksts uz 9.00 - 15.07.15

1,2,3, Jānis Ķuze ar biedriem (apmēram 3 cilvēki?)??

4. d.e.
5. Vērotāja
6. Jamsis
7. Seruka
8. Māris
9. Madara Ozola
10. Maz-ko-zinu
11. Hildiņa
12. Ģeogrāfs
13. lianaliesma
14. Atspole
15. Ragana neparastā
16. Saule (2 cilv)
17. Saule (2 cilv)
18. Made

Zem jautājuma:
1. Safri83

No melisas komentāra nesapratu jā vai nē.
Hildina

Post by Hildina »

Made wrote:Hildiņa, varbūt nebiji "ielogojusies"? ;) es nezinu par to zaļo podziņu, bet vēstuli Vērotājai (un laikam jau citiem arī, jo sistēma tā rakstīja) varēju sūtīt uzreiz pēc reģistrēšanās...

Nudien nezinu , bet man izleca uzrakstiņš - es esot pārāk maz komentējusi....... ;)
Madara_Ozola

Post by Madara_Ozola »

Vai vienkāršu tusiņu viesu namā vērtīgāk nebūtu aizstāt ar kopīgu ekskursiju ornitologu pavadībā uz apkārtni, kur atrodas šī gada ligzdas? Tā sacīt- apskatīt dzīvē, kur dzīvo mūsu spārnotie draugi- un mums vienlaikus tas būtu piedzīvojums apceļojot dzimto zemi. Protams, tas ir darāms pēc tam, kad visi mazie būs izlidojuši. Ja būsim gana daudz ~40 cilvēku, tad autobusa noma nebūs dārgs prieks. Šis ir tikai ierosinājums un variants.
Agy

Post by Agy »

uhhh....cik sen te nav būts... tik labi visus "satikt" :) ;)
MĀRI - es pāris dienas atpakaļ redzēju Tevi sapnī.. :D :D :D kā TU gāji meklēt koku, pie kura tas akumulators jānes... ;)

cik laicīgi esam atgriezušies no laukiem! :D kā reiz uz tusiņu :D
mēs ar labprāt pievienotos.. tiem, kam mazi bērni - ņemsiet līdzi???
100% atbildi, gan varēšu dot tuvāk datumam..
Madara_Ozola

Post by Madara_Ozola »

Hildiņa wrote:
Madara_Ozola wrote:Vērotāja, ne jau man ar 10.datumu problēmas. Ļoti aktīvi lietoju gan twitter, gan facebook, gan endomondo, bet šis izskatās mega sarežģīti- vismaz mobilajai microsoft versijai. Meklēju, kā nosūtīt Vērotājai PrivateMessage vai DirectMessage- neatradu. Vienvārdsakot- es piedalos +1.
Tur ir 1 āķis - tiem, kas pagaidām vēl ir maz rakstījuši komentārus, nav iespēju rakstīt privātās vēstules. Nezinu gan to skaitli, cik reizes jāiekomentē, kad var sūtīt arī privātu vēstuli....Es arī saskāros ar to pašu , tā kā nekreņķējies :D ......varbūt, ka 30 reižu jāuzraksta " Laidiet mani iekšā ! " :lol:
Paldies, Hildiņa! ;) No datora viss strādā.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Viennozīmīgi- šis ir vasaras saiets- tuss, nevis sezonas noslēguma pasākums Dabas muzejā!
Par nokļūšanu uz... Man liekas, ka nav ko sarežģīt dzīvi pirms laika! Es braukšu no Kuldīgas, un pa ceļam, pat neceļam varu savākt vēl četrus braucējus. Vienkārši kam ir vēlme no šī gala nokļūt, bet ir sarežģījumi ar transportu- rakstiet! Ja ir gribēšana, tad atrisināt var daudz ko. :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”