Vērotāja wrote:Ģeogrāf, neviens neapšauba mājiņas īstumu. Mēģinu filosofēt par to, ka jumtā jābūt ieliekumiem, kur sakrājusies augsne, jo eglēm vajag ūdeni un barības vielas. Tās ir pietiekoši lielas tomēr.Ģeogrāfs wrote:Atbilde no attēla autores-pajautāju viņai pašai-
heidiloevdal@maru It's for real. No joke. Been there for ages.
Tas ir īstenībā. Nav joks. Tā ir bijis mūžam.
Ģeogrāf, mieru tikai mieru!Ģeogrāfs wrote:Vērotāja, mīļā! Es vienkārši jūtos nonākusi "sprukās",jo nevarēju atbildēt uz jautājumiem... Un pie sevis vēl klusītēm nodomāju- lūk Vērotājas profesija un analītiskais prāts- uzreiz prasa izskaidrojumu, pamatojumu. Nekad neesmu iesaistījusies diskusijās šeit- jo "tūlīt un tagad" neprotu argumentēt un pamatot. Man domāšana tāda palēna.
Tālis wrote:Paldies, ģeogrāf, par interesantu pētījuma tēmu! Esam galā. Katrs var parādīt savas spriešanas argumentus.
Es jau ticu, ka tā ir īstenībā. Pārsteidz tas, ka ir vairākas egles. Kad egles izaugs (ja izaugs?) lielas, tad gan uz jumta vairs nenoturēsies, vai arī aizbrauks jumts
Tagad jau šo filmu var skatīties arī YoyTube internetā.vabolīte wrote:Labsvakars!
Šodien LTV1 pl.10.25 rādīja "Divi ezeri. Viens dumpis". Es tik pašā vakarā to pamanīju.
Liels prieks par Uģi, jo viņš tiešām ir Latvijas lepnums un godam nopelnījis šo balvu!Tālis wrote:Ieskaties!
Diena 06.01.2018. Latvijas lepnuma stāsts: Mežā rast patiesās vērtības
Dabas draugs. Uģis Bergmanis būvē ligzdas, pēta, atveseļo un atgriež dabā mazos ērgļus.
https://www.diena.lv/raksts/latvijas-le ... s-14188267
Pilnvērtīgai sausajai barībai ir savas priekšrocības. Šis barības veids ir ērts, viegli dozējams un pasniedzams, vieglāk un ilgāk uzglabājams pēc atvēršanas salīdzinot ar konserviem. Sausā barība palīdz arī noņemt zobu aplikumu. Izvēloties sauso barību, vari būt drošs, ka kaķis to košļās aktīvāk un vienas maltītes laiks būs ilgāks, kaķis arī vairāk dzers un vienu porciju sadalīs vairākos paņēmienos, nevis apēdīs visu uzreiz. Atšķirībā no daudziem suņiem, kaķim patīk kraukšķināt sauso barību un parasti ar mitrumu piesūcināta barība kaķa acīs nav tik pievilcīga, tāpēc glabā šo barību sausu.
Dažiem kaķiem vairāk patīk konservu aromāts un tekstūra, turklāt arī konservi var būt tikpat ērti, ja izmanto vienas maltītes produktus – tie katru reizi nodrošina svaigu un viegli pasniedzamu porciju. Kaķis arī paēdīs vienā paņēmienā, nestaigājot turp un atpakaļ, dzers mazāk. Pasniedz konservēto barību istabas temperatūrā, nodrošinot, ka kaķis izjūt pilnu garšas un aromāta buķeti. Atvērtu kārbu būtu jāizņem no ledusskapja 2 stundas pirms barības pasniegšanas, taču kā alternatīvu var apsvērt arī barības uzsildīšanu mikroviļņu krāsnī pavisam īsu mirkli – tiesa, tad jāuzmana, lai barība nesasilst nevienmērīgi. Kopumā izvairies pasniegt konservētu barību pārāk aukstā vai pārāk karstā veidā.