Man arī ļoti gribētos un piesakos 1. oktobra braucienam uz Kaņieri!
Noteikti varu vismaz vienu, bet, iespējams, arī vairāk ceļa biedrus paņemt līdzi mašīnā no Rīgas.
Lai jums visiem skaists un saulains rudens!

Sunshine,superSunshine wrote:Mīļš sveiciens sen neredzētajiem draugiem!![]()
Man arī ļoti gribētos un piesakos 1. oktobra braucienam uz Kaņieri!
Noteikti varu vismaz vienu, bet, iespējams, arī vairāk ceļa biedrus paņemt līdzi mašīnā no Rīgas.
Lai jums visiem skaists un saulains rudens!![]()
lianaliesma,jāparunā ar meitenēm,varbūt kāds kas tuvāk var izmest loku un paķert tevilianaliesma wrote:Oho! Man arī gribās! Bet laikam jau gar Ādažiem šoreiz neviens nebrauc...
Paķeršu, skarletaskarleta wrote: Ja no manējiem neviens nevarēs Simba paņemsi mani ????????? (sen jau bij laiks mani apciemot) Došu Tev ziņu
La Marie!La Marie wrote:Labrīt!
...
Es ar prieku ņemu līdzbraucējus uz Kaņieri no Ogres, Rīgas un pa ceļam. Ādaži gluži nav pa ceļam, bet ja neviens cits no turienes nebrauc, tad izmetīšu līkumu.dodiet tik ziņu!
Jēziņ, ar to recepti es esmu "iegrābusies", daudzi prasa, bet konkrētas receptes nav nezinu neko ne gramos, ne karotēs, jo visu pēc garšas gatavoju.Vērotāja wrote:Labrīt.
d.e., ja ieskaties, lūdzu padalies ar savu marinēto sēņu recepti![]()
Tusā pagaršoju, ļoti patika. Mana recepte ir asāka.
Vakar piesēņoju divus spaiņus
Skārleta!!!!skarleta wrote:Nu man tač ar jāpalielas![]()
Vakar no rīta
Vērotāja ! Tas ir Talsu rajonā , šausmīgi daudzVērotāja wrote:Paldies, d.e. Lielos vilcienos līdzīga manai receptei, Tev bija mazāk etiķa un vairāk cukura tad pēc garšas šoreiz arī likšu tā.
Nupat no rīta aizskrēju uz mežu tepat pie ciemata un vēl spainīti pielasīju![]()
skarleta![]()
![]()
Ir ar ko lepoties!
Kurā Latvijas pusē ir tik daudz baraviku?