Labdien Vērotāji! Tā tiešām šķiet, ka ērgļi būs izvēlējušies/uzbūvējuši citu ligzdu. Rodas iespaids, ka jaunā ligzda atrodas tālu no šis, jo ne reizi tie nav dzirdami saucam.
Tas ir ļoti neapmierinoši, Uģis, bet paldies par jūsu ziņojumu. Šķiet, ka šī ligzda nav 'svētīta'...
That is very disappointing, Ugis but thank you for your message. It seems this nest is not 'blessed'...
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
10.02 Spilve aizlido un tēviņš noskatās... vai arī otrādi
10.07
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
OooH! Tik prieks viņus atkal redzēt!! Spilve un viņas dzīvesbiedrs, kurš dzied kā pīle
So good to see them again!! Spilve and her mate who sings like a duck!
Lianaliesma wrote: ↑28 Feb 2023 10:57
10.05 Spilve aizlido un tēviņš noskatās...
lianaliesma, hello!
Tas bija tēviņš, kas aizlidoja, Spilve palika ligzdā un pārkārtoja sienu
It was the male that flew away, Spilve stayed on the nest and rearranged the hay
Marfo wrote: ↑28 Feb 2023 11:35
OooH! Tik prieks viņus atkal redzēt!! Spilve un viņas dzīvesbiedrs, kurš dzied kā pīle
So good to see them again!! Spilve and her mate who sings like a duck!
Sveiks, Marfo!
Es gan neatpazinu kurš putns Spilve, kurš tēviņš, bet pēc intonācijas man šķiet, ka dziedāja kā pīle Spilve
Jamsis wrote: ↑28 Feb 2023 19:31
...
Es gan neatpazinu kurš putns Spilve, kurš tēviņš, bet pēc intonācijas man šķiet, ka dziedāja kā pīle Spilve
Lai arī acis Spilvei ir palikušas gaišākas, krūteža tomēr ir palikusi izteikti tumša, ko ļoti labi var redzēt kad viņa sēž uz zara blakus ligzdai. Nešaubos, ka tā ir Spilva, kas sākumā apsēžas uz zara, un ligzdā ielido tēviņš ar siena kumšķi nagos.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/