Paldies, skaidrs! Bet tad derētu nomainīt linku arī "no attēla". Pieļauju, ka daudzi maz\ak pieredzējuši lietotāji iet kā pieraduši tikai no "caur" attēlu un neko neredz...Vērotāja wrote:Lūriķis wrote:
Sveicināts, Lūriķi![]()
Pirms divām dienām šīs ligzdas tiešraidē bija traucējumi, tāpēc veco Youtube tiešraidi slēdza, bet jaunu atvēra. Tāpēc ir mainījusies Youtube adrese.
Vienmēr eju uz tiešraidēm no LDF kanāla https://www.youtube.com/channel/UCIcQwg ... hMBclDJENw, nevis saglabāju atsevišķas tiešraižu adreses, jo tās periodiski var mainīties.
Ūpji Kurzemē, 2017
Re: Ūpji Kurzemē, 2017
Lūriķi, laikam tā īsti nesapratu, ko nozīmē "no attēla"?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
"Ieklikšķinot" uz putna attēla šajā lapā https://dabasdati.lv/lv/kameras2017 , ieslēdas video. Kopš vakardienas šādā veidā video neieslēdzas ūpjiem, pārējiem ieslēdzas.Vērotāja wrote:Lūriķi, laikam tā īsti nesapratu, ko nozīmē "no attēla"?
Ir ērti - ja neinteresē - uzreiz var aizvērt tikai attiecīgo tiešraides video un pāriet pie nākamā.
EWIS wrote:Izmet no grāmatzīmēm iepriekšējo 5kameru lapu ārā un lieto šo 6kameru lapu!Lūriķis wrote:Labdien! Jau otro dienu klikšķinot uz attēla parādās uzraksts "Šis videoklips nav pieejams". (Klikšķinot uz bultiņas - YouTube rāda normāli.) Pārējie pieci Kanāli "iet" normāli. Kāds varētu būt iemesls?Paldies!
https://dabasdati.lv/site/kameras/kamera05-v.html
Pieckameru / seškameru lapa nav pie vainas, jo to parasti nelietoju. Tad viss bremzējas (datora jauda vai interneta ātrums nepietiekams).
Lai cik dīvaini nebūtu, man ieslēdzas visas šīs sešas tiešraides, arī ūpis.Lūriķis wrote:"Ieklikšķinot" uz putna attēla šajā lapā https://dabasdati.lv/lv/kameras2017 , ieslēdas video. Kopš vakardienas šādā veidā video neieslēdzas ūpjiem, pārējiem ieslēdzas.Vērotāja wrote:Lūriķi, laikam tā īsti nesapratu, ko nozīmē "no attēla"?
Ir ērti - ja neinteresē - uzreiz var aizvērt tikai attiecīgo tiešraides video un pāriet pie nākamā.

Man tomēr neieslēdzas, bet, ja citiem ir, tad nav problēmas - tieku klāt pa citu taciņu.
Bet ilustrējošo attēlu man neizdevās pielikt.
Neesmu darbojies šāda veida lapās... Jāmācās... 

Neuztraucies, te visi tam cauri gājuši. Es tajā skaitā lēnām un pamazām, kamēs kaut kas izdodas, tāpat jau viss nesanāk. Parullē uz leju foruma sākuma lapu uz sadaļu Tehniski jautājumi par forumu. Tur Tu atradīsi vienkāršā valodā izskaidrotas pamācības.Lūriķis wrote:.... Bet ilustrējošo attēlu man neizdevās pielikt.Neesmu darbojies šāda veida lapās... Jāmācās...

Paldies!Feja wrote:Neuztraucies, te visi tam cauri gājuši. Es tajā skaitā lēnām un pamazām, kamēs kaut kas izdodas, tāpat jau viss nesanāk. Parullē uz leju foruma sākuma lapu uz sadaļu Tehniski jautājumi par forumu. Tur Tu atradīsi vienkāršā valodā izskaidrotas pamācības.Lūriķis wrote:Man tomēr neieslēdzas, bet, ja citiem ir, tad nav problēmas - tieku klāt pa citu taciņu.Bet ilustrējošo attēlu man neizdevās pielikt.

20:01 moment of preening
20:08 female away
20:32 they growing so fast

20:33 oops

20:41 female is back
Sveiki!Lūriķis wrote:Man tomēr neieslēdzas, bet, ja citiem ir, tad nav problēmas - tieku klāt pa citu taciņu.Bet ilustrējošo attēlu man neizdevās pielikt.
Dabasdatu tiešraides kameru lapa vienkārši vairākkārt jārefrešo, vai jānozpiež F5 poga uz klaviatūras. Vienkārši interneta pārlukam vēl saglabājusies vecā informācija.
22:07 Male call, female away.
22:09 Female back with prey, not a Coot I think

22:09 Female back with prey, not a Coot I think

Last edited by fleur on 11 May 2017 23:27, edited 2 times in total.
22:17 female away
4:30 Bubo kungs pasauca un Bo kundze aizlidoja-laikam jau pēc agrās brokastiņas
4:32 jā,atgriezās ligzdā ar medījumu,bet bildi nav jēgas likt,jo mainās gaismas un neko nevar redzēt
5:24 redzamība laba,bet nevar saprast,kas ir atnests-pilns ar spalvu mučkuļiem un atrijām,rēgojās vien mazs vārnulēns-vispār pieliekamais liekas galīgi iztukšots!

5:54 bubucēni sāk čubināties un knibināt savas spalvas

4:32 jā,atgriezās ligzdā ar medījumu,bet bildi nav jēgas likt,jo mainās gaismas un neko nevar redzēt

5:24 redzamība laba,bet nevar saprast,kas ir atnests-pilns ar spalvu mučkuļiem un atrijām,rēgojās vien mazs vārnulēns-vispār pieliekamais liekas galīgi iztukšots!

5:54 bubucēni sāk čubināties un knibināt savas spalvas