they are such cuties

Pagaidām redzams tikai viens.andrisb07 wrote:18:40 mazajam knābītim sagribējās ņammu.
Acis parasti atveras ~7-10 dienu vecumā.Jamsis wrote:Interesanti vai mazuļiem vēl nav atvērušās actiņas? Vai viņiem tāpat kā kaķēniem? Bildēs actiņas ir ciet.
Vau, cik interesanti! Kādēļ diez pūcēm acis veras vaļā tik pēc laika, bet ērgļi piemēram jau izšķiļas redzoši? Diez kādi ir tie iemesli, kādēļ Mamma Daba šo tā ir izdomājusi?roosaluristaja wrote:Acis parasti atveras ~7-10 dienu vecumā.Jamsis wrote:Interesanti vai mazuļiem vēl nav atvērušās actiņas? Vai viņiem tāpat kā kaķēniem? Bildēs actiņas ir ciet.
Nu to nu es nepateikšu. Kā dzied dziesmā "Atliek vienīgi minēt.."Simba wrote:Vau, cik interesanti! Kādēļ diez pūcēm acis veras vaļā tik pēc laika, bet ērgļi piemēram jau izšķiļas redzoši? Diez kādi ir tie iemesli, kādēļ Mamma Daba šo tā ir izdomājusi?roosaluristaja wrote:Acis parasti atveras ~7-10 dienu vecumā.Jamsis wrote:Interesanti vai mazuļiem vēl nav atvērušās actiņas? Vai viņiem tāpat kā kaķēniem? Bildēs actiņas ir ciet.
Minējums - varbūt tas kaut kā saistīts ar viņu "nakts redzamību", pūces jau vairāk ir tā kā nakts putni.roosaluristaja wrote: Nu to nu es nepateikšu. Kā dzied dziesmā "Atliek vienīgi minēt.."
Grūti saprast, es pieņēmu, ka tās iepriekšējo cāļu olu čaumalas. Izskatās, ka to mēs redzēsim kaut kad vēlāk, ja kāds noķers brīdi, kad Bo kundze izlido. Jo vairāk pētu, jo neskaidrāk paliek, var jau būt, ka tur redzams trešā cāļa dupsis....Vērotāja wrote: Vai nav tā, ka šajā bildē ir redzama pāršķēlusies trešā ola?
Šajā bildē https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.p ... 37#p130937 redzams, ka pēc pirmo divu izšķilšanās mētājas viena pusīte un vesela ola. Pārējo mamma apēda.Jamsis wrote:Grūti saprast, es pieņēmu, ka tās iepriekšējo cāļu olu čaumalas. Izskatās, ka to mēs redzēsim kaut kad vēlāk, ja kāds noķers brīdi, kad Bo kundze izlido. Jo vairāk pētu, jo neskaidrāk paliek, var jau būt, ka tur redzams trešā cāļa dupsis....Vērotāja wrote: Vai nav tā, ka šajā bildē ir redzama pāršķēlusies trešā ola?