Made wrote: ↑25 Apr 2020 15:53
Vēlreiz paskatījos sarunu.
Raganiete vienkārši izteica savas personīgās sajūtas un pieredzi forumos. Viņai var būt savas pārdomas. Tādā ziņā, manuprāt, tas ir korekts komentārs. Arī pārējie vienkārši "pavilka palagu" uz to pusi, kas pašiem aktuālāks.. Saprotu, ka
Ligzdas gariņam tas ir vēl tuvāk ādai, bet nu pamēģini distancēties un saskati ne tikai kritiku, bet arī labvēlību

galu galā, kur Tavs foršais humors
Biju jau nolēmusi,ka vienkārši nekad vairs neko nerakstīšu forumā(ne komentārus,ne ko citu)Albatrosus pamest pagaidām nevaru

Manis rakstītā analizēšana izskatījās,ka viens runājam par meitu,otrs par kleitu,trešais par abām un ceturtais vispār par nezin ko.
Made ir uztvērusi manu domu pareizi,domāju,ka pēc vairāku gadu būšanas šeit ,drīkstu to atļauties.Zinu,ka arī no albatrosu skatītājiem ,vairāki seko mūsu kamerām,bet paši neko neraksta(gandrīz kā es pie viņiem)
Ligzdas gariņš man ir ļoti simpātisks un nekādā gadījumā nebija vēlēšanās viņu aizskart.Bija doma parādīt kā mūsu teksti izskatās cilvēkam,kurš mēģina tulkot ar GT.Vērojumos esmu ļoti daudz un visās mūsu ligzdās,dažreiz mēģinu ko ierakstīt un ielikt bildi,bet tad bieži nonāku pie slēdziena,ka labāk palikt maliņā.