2016 09 11 06h37m three badgers, 2,05 2,20 what for
aita3331
lianaliesma, paldies, šis gan ir kaut kas vienreizējs ! Nekad nebūtu domājusi, ka līcīša iemītnieku hierarhijā gulbji stāv augtsāk par roņiem !lianaliesma wrote:Video no Fleur - Aha, gulbji ir iedzinuši respektu roņos... visi pazūd ūdenī, kad gulbju ģimenīte parādās... un roņu svīta pavada gulbjus pienācīgā attālumā
d.e. wrote:lianaliesma, paldies, šis gan ir kaut kas vienreizējs ! Nekad nebūtu domājusi, ka līcīša iemītnieku hierarhijā gulbji stāv augtsāk par roņiem !lianaliesma wrote:Video no Fleur - Aha, gulbji ir iedzinuši respektu roņos... visi pazūd ūdenī, kad gulbju ģimenīte parādās... un roņu svīta pavada gulbjus pienācīgā attālumā
Piekrītu, gulbis ronim varētu ieknābt ne pa jokam, ja vien gribētu...visticamāk tiešām tāpēc jūtot kādu apdraudējumu roņi laižas lapās...Vērotāja wrote:Redzu šo situāciju tā - roņi ir suņu dzimtas dzīvnieki, attiecīgi viņiem ir tikpat jūtīgs purniņš un viņiem nav ķepu. Patiesībā jebkurš paliels putns var nodarīt ronim pāri, knābjot purniņā. Viņš taču nekā no tā nevar aizstāvēties, kā vien ienirstot dziļumā vai bēgot.
Tiešām kā pie cilvēkiem ! Roņi acīmredzot kaut kā saprot, ka tuvojas gulbji un tiem "šefs" ir baigā neomā, labāk netrāpīties tam ceļā !lianaliesma wrote: d.e., interesanti, vai ne... bet nesen kādā citā reizē gulbji un roņi mierīgi tusēja kopā... laikam gulbju papam bij labs noskaņojums... viss kā pie cilvēkiem
Atvainojos, nebiju precīzad.e. wrote: Ronis suņu dzimtā ? Khmm... man liekas šiem katram sava dzimta. Suņi - viena no plēsēju kārtas dzimtām, bet roņi - roņveidīgo/airkāju dzimtā.
Nav par ko atvainoties !Vērotāja wrote:Atvainojos, nebiju precīzad.e. wrote: Ronis suņu dzimtā ? Khmm... man liekas šiem katram sava dzimta. Suņi - viena no plēsēju kārtas dzimtām, bet roņi - roņveidīgo/airkāju dzimtā.![]()
Suņveidīgo apakškārta
Baigi smuks bilžuks.lianaliesma wrote: Foto no aita, LK
Superbilžuks !lianaliesma wrote: 9.18 Foto no aita, LK
d.e. wrote:Superbilžuks !lianaliesma wrote: 9.18 Foto no aita, LK![]()
Šito skatoties atcerējos pagājušās nakts sapni...
(tā kā esmu mazliet apslimusi, tad naktī bezmiegā blisinājos visās kamerās pēc kārtas) tad nu rezultātā sapņos man mājās bija salidojuši vairāki mazi putniņi, tādi apmēram kā zīlītes un zaļās vārnas krustojums !Sapnī tos tvarstīju un atceros, ka vienam bija 2 zaļi gredzeni, ko nekādi nevarēju nolasīt, vēl teicu meitai, ka tā vārna nav LV gredzenota!
![]()
Ārprāc, tā jau ir diagnoze !