15:11 Meitenei laikam apnicis...puika iekodies skaustā un nelaiž vaļā

Manuprāt pa kreisi ir tēviņš, pa labi matīte. Roņiem drīz sāksies 18+ periods. Atškirībā no āpšiem kameras priekšā gan viņi TO dara reti.d.e. wrote:17:29 Roņi sarunājas
oi...te forumā jau pietiek tādu, kam patīk kameras priekšā...roosaluristaja wrote:Manuprāt pa kreisi ir tēviņš, pa labi matīte. Roņiem drīz sāksies 18+ periods. Atškirībā no āpšiem kameras priekšā gan viņi TO dara reti.d.e. wrote:17:29 Roņi sarunājas
Tad sanāk viens indivīds bez ragiem bez ceremonijām tā vienkārši izdzenā visu ragaino baru?Jamsis wrote:Tad gaidām nākamās bildes, šajās visās ir briežiVērotāja wrote:Hmm... man arī tas viens Sunshine bildē izskatās pēc aļņa![]()
Makssa bildē ir divi brieži bez ragiem, bet Sunshine bildē viņam tiešām gan tā galvas forma, gan augums izskatās dīvaini.
Šai kamerai ir īpaši līdzi nesekoju, bet, cik esmu lasījis komentārus LK, tur ir viens izteikti dominējošs bullis, kam dota pogoņala "Hūberts". Ragu periodā viņam ir 12 vai 14 žuburi (precīzi neatceros). Visi pārējie Hūbertam izrāda cieņu arī tagad, kad uz laiku tam ragu nav.Sunshine wrote:
Tad sanāk viens indivīds bez ragiem bez ceremonijām tā vienkārši izdzenā visu ragaino baru?![]()
Šis tad laikam tiešām ir bijis hieararhijas pašā augšgalā - vienalga, ar vai bez ragiem..
Tagad Hūbertam esot 4 ragiroosaluristaja wrote:Šai kamerai ir īpaši līdzi nesekoju, bet, cik esmu lasījis komentārus LK, tur ir viens izteikti dominējošs bullis, kam dota pogoņala "Hūberts". Ragu periodā viņam ir 12 vai 14 žuburi (precīzi neatceros). Visi pārējie Hūbertam izrāda cieņu arī tagad, kad uz laiku tam ragu nav.Sunshine wrote:
Tad sanāk viens indivīds bez ragiem bez ceremonijām tā vienkārši izdzenā visu ragaino baru?![]()
Šis tad laikam tiešām ir bijis hieararhijas pašā augšgalā - vienalga, ar vai bez ragiem..
LK, asteria wrote:
Huubert is a "4-ender" now.