Trauksmes pozas redzēju divreiz, bet svešiniekus gan nē. Vienā no tām reizēm atlidoja pārinieks - bet varbūt gaisā bija arī svešais.
16:02 Karls
17:34 Kati (un ko tik mazie nedarīja, kamēr viņa tā stāvēja...)
18:49 Karlam arī bija ēdienreize - atrakcija, tikai viņš savu līdaku aprija jau ar pirmo mēģinājumu (izrādās, Kati vēlāk mēģināja savējo vēl divas reizes mazajiem atrādīt ēdienreizēs) un mazie arī tika galā ar saviem uzdevumiem
Labdien šajās mājās!
Mīlītes, Sandra3006 un Made! Lai arī ierakstos šeit reti, bet ar Jūsu acīm sekoju notikumiem līdzi, un ar savām reportāžām par šo barošanu 13.32. mani tā saitriģējāt, ka gāju lūrēt kā tad tur notikās. Un ja jau biju aizvilcies, tad arī ierakstīju piemiņai, bet tas viss notika tik ātri, ka rakstīju palēnināti. Ja kas, tad čūska ir zalktis - vienā brīdī var redzēt uz galvas divus dzeltenos punktiņus. Interesanta arī tā aizmugurējā sīča cīņa ar lielo vardi.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Sveiki Karla mājās! paldies meitenes par smukajām reportāžām!
es ar tāpat kā Māris ieskatos šai kamerā tik ar jūsu acīm
man ar to čūsku - zalkti un ūdens žurku sasagribējās iemūžināt:
uz īsu brīdi paspīd divas dzeltenas ausītes:
kamēr mūsējie Kaupo un Gaja nes vēl joprojām strauta nēģus un sīkas ziveles/pa retam kādu vardi/
tad paskat kas Katei un Karlam par lielām zivīm,čūskām un pat ūdens žurkām un nemaz nerunājot par tām treknām miiiilzu vardēm
Paldies, Māri un Ligzdas gariņ!
Jā, tā varde ir milzīga un galīgi šķērsām - tas ir labs sasniegums, kad stārķēni saprot, ka vajag sākt no galvas gala un iemācās pagriezt objektus viņš pēc tam vēl otru kā ogu norija
Es arī meklēju pavīdam mēnestiņus, bet Ligzdas gariņam superīgi sanācis, nemaz palielinājumu nevajag!
Nekad nebiju redzējusi zalkti no vēdera puses - arī šo attēlu atradu tikai krievu valodā meklējot - tas ir no Borisa Žukova raksta pirms 9 gadiem žurnālā "Apkārt Pasaulei" (latviskoju, lai gan tā nedrīkst tulkot) par vislabsirdīgāko čūsku Zalktis nekad nerādot ienaidniekam vēderu un apskatīt tā krāsojumu varot tikai, kad izņem zalkti no ziemošanas vai arī "šķietamās nāves" jeb tanatozes laikā... hmmm... vai tad tanatozi nepielieto briesmu gadījumā, tātad, ienaidniekam klātesot...
Ligzdas gariņš wrote: ↑02 Jun 2018 16:41
15.59 to ūdens žurku tomēr viens mazulis norija
Oho, tiešām - pēc gandrīz divarpus stundu uzturēšanās Kati guzā tā gan bija nedaudz saplakusi, bet mazie vēl varēja to pastaipīt un arī nemaz negāja iekšā kā oga, bet tomēr sīcis galā tika
3.jūnijā skatījos tiešraidi maz, 2 bildītes ar jaukākajiem kadriem
14:16 vecāku nomaiņa, mazie arvien interesantāk sāk komentēt notikumus, viņiem tādi kā lācēnu rūcieni nāk ārā, kad redz ierodamies vecākus un paliek aktīvi pavadītāji un vērotāji, kad kāds aizlido (iepriekš pat vienu reizi Karls bija ar muguru un gulēja, bet mazais pirmais ievēroja Kati tuvojamies) malējā labajā bildītē Kati ir tikko izlidojusi, mazajā vēl tik taisās izlidot un ir ligzdā, bērniem vēl uzmanība nav uz viņu..
17:54 pamatā un kadri arī no 14:19 un 15:19 - atkal bija lielas zivis, tikai kadrā netrāpījās, toties staipīt var gan lielas, gan mazas
3:48 neievēroju, kad mazie sāka kāpties atpakaļ uz tualeti līdz baltajam aplim
6:39 vai tas ir īsts vēzis? spīles tā kā, ne?
nav taču tas jūras vēzītis, kas starp reņģēm tirgū sastopams.. ezeros tāds nez vai būtu un vai no Karulas vecāki lidotu uz kādu ezeru.. lielie ir patālu
to radījumu viņi staipīja daudz un visi (ar spīli vēl ilgāk "futbolu spēlēja"), un tomēr man likās, ka vēzis nebija tikai viens.. divi varbūt.. (protams, pirms tam tika apēstas zivis)