12.55 brīžiem pamatīgas vēja brāzmas

http://193.40.124.24/2016-kalakotkas/20 ... -12-46.JPG

http://193.40.124.24/2016-kalakotkas/20 ... -12-55.JPG
Paldies, Vērotāja, ņemsim vērā!Vērotāja wrote:Lūdzu neievietot bildes no pontu tieši forumā.
Jā, tās nedaudz "mērogojas" un automātiski samazina izmērus atbilstoši ekrānam, taču pat uz optikas un ļoti liela ekrāna notiek ķeršanās lādējoties. Pie lēnāka interneta (bet mūs skatās ne tikai no ātrās Rīgas optikas) un mazāka ekrāna, vieglāk ir aiztaisīt lapu, nevis sagaidīt kamēr ielādēsies un samērogosies.
Lūdzu atcerēsimies, ka forumā ir jāatrod vidējais starp ātru un lielu un lēnu un mazu. Tāda ir 800x500 liela bilde. Maksimāli 900x600, ja bilde ir tā vērta.
Ja attēls uz datora jau ir vērts vaļā, tad tas salādējas ļoti ātri, jo jau ir kešatmiņā. Rādītājs būtu citu cilvēku ievietotās bildes.Sunshine wrote: Paldies, Vērotāja, ņemsim vērā!Saki, kur var redzēt tos bildes izmērus 800x500 u.t.t.? Teiksim, ja skatās caur Picture Manager?
Tad, ja pontu bildīti ievietojam ārējā serverī un pēc tam forumā, tas ir OK?
Man gan parasti uz parasta portatīvā datora un ar vidēja lēnuma wi-fi vai kādu internetu arī pontu bildes salādējas acumirklī un bez
īpašas ķeršanās.. Bet tas laikam tiešām atkarīgs no datora un arī interneta pieslēguma..
Super, Ligzdas gariņ! Es ieslēdzu un ieraudzīju šādu skatu - gaidoša.. un mirkli vēlāk viņa pagrieza galvu, bet es nepaspēju nospiest, tik žēl bija, un nu es redzu, ka Tev ir tas, lieliski!Ligzdas gariņš wrote:20.53 pēc tās sauktās pārošanās puisis uz kameru,Mai tik pārmetoši noskatās/jau ir tumšs varu šo skatu arī pārprast - varbūt aicinoši/
Made wrote:Super, Ligzdas gariņ! Es ieslēdzu un ieraudzīju šādu skatu - gaidoša.. un mirkli vēlāk viņa pagrieza galvu, bet es nepaspēju nospiest, tik žēl bija, un nu es redzu, ka Tev ir tas, lieliski!Ligzdas gariņš wrote:20.53 pēc tās sauktās pārošanās puisis uz kameru,Mai tik pārmetoši noskatās/jau ir tumšs varu šo skatu arī pārprast - varbūt aicinoši/
Nē, Tev ir agrāks skats, līdzīgs tam, ko redzēju, bet izteiksmīgāks
Paldies, Vērotāja. Man jau no pašiem pirmssākumiem tie attēli mazliet lielāki sanāk, bet nu ceru, ka pie tā visi jau pa gadiem pieradušiVērotāja wrote: Ja attēls uz datora jau ir vērts vaļā, tad tas salādējas ļoti ātri, jo jau ir kešatmiņā. Rādītājs būtu citu cilvēku ievietotās bildes.
Salādējas jau ātri, bet bilde paliek sākumizmērā 1980x1080 un tādā veidā puse bildes ir redzama ekrānā, puse aizšļūc pa labi ārpus ekrāna. Attiecīgi turpat aiziet visi lapā esošie komentāri. Paiet kāds brīdis, kamēr attēls pieņem ekrāna mērogu (samazinās), tas ir neizbrauc ārpus tā.
Protams, atkarīgs no datora un pieslēguma cik ātri tas notiek.
Protams, ka var. Kāpēc ne? Daudzi liek, es tai skaitā.Sunshine wrote: Paldies, Vērotāja. Man jau no pašiem pirmssākumiem tie attēli mazliet lielāki sanāk, bet nu ceru, ka pie tā visi jau pa gadiem pieraduši![]()
Par tiem pontu attēliem gan vēlreiz gribu precizēt - tad sanāk, ja viņus ievieto ārējā serverī (photobucket, radikal), tad viņu izmērs samazinās un viņus var likt šeit forumā?..