Tāpēc jau lieku klāt atvainošanos, jo saprotu, ka citi dara savādāk!

Kā kādreiz teica, Māris: Kā es māku, tā es mauju!

sandra3006 , pavisam vienkārši!sandra3006 wrote:Es kaut kā neprotu pielikt citātus! Man sanāk tā, it kā to tekstu būtu rakstījusi es!![]()
Tāpēc jau lieku klāt atvainošanos, jo saprotu, ka citi dara savādāk!![]()
Paldies!lianaliesma wrote:sandra3006 , pavisam vienkārši!sandra3006 wrote:Es kaut kā neprotu pielikt citātus! Man sanāk tā, it kā to tekstu būtu rakstījusi es!![]()
Tāpēc jau lieku klāt atvainošanos, jo saprotu, ka citi dara savādāk!![]()
1. atrodi forumā komentāru, ko vēlies citēt
2. komentāra labajā augšējā stūrī nospied "citēt"
Tev atvērsies jauna ziņa ar ši iepriekšējā komentāra tekstu citāta zīmēs.
Tālāk turpini savu komentāru un raksti savu ziņu.
Ja citātu ņem no cita avota, tad
1.iekopē citējamo tekstu u iezīmē to, un nospied "Quote" lodziņu, kas atrodas virs ziņojuma vietas.
Tad turpini savu komentāru.
Kari no paša sākuma bija vārgāks par citiem, atpalika attīstībā, vecākie bija stiprāki un bieži darīja pāri mazākajam.skarleta wrote:Vai nebūtu grūti pāris vārdos pateikt ,kas 2013 gadā notika ar mazuli Kaari ??? Es vēl forumā tajā laikā nebiju
Te ir tie notikumi:lianaliesma wrote:Faktiski visu laiku izskatījās, ka Kaari ciestu sāpes, šorīt dažas reizes redzēju, ka sarāvies čokuriņā, un arvien mazāk gribēja bužināties, staigāt. Varbūt kādi gremošanas traucējumi, mazais augums jau par to liecināja. Bet kā mazākajam biju viņam pieķērusies, un likās, ka saņemsies. Droši vien, ka savvaļā dabā nevar izdzīvot ar tādiem traucējumiem.