sandra3006, prieks, ka esi atkal uz strīpas!sandra3006 wrote:Labdien!
Beidzot esmu mājās no slimnīcas, un nu tik jāskatās, kas noticies ligzdās pa šo ilgo laiku!
Paldies, visiem par bildēm un komentāriem!
Tieši tā! Kamēr šeit vēl jaukie spiedzēji!lianaliesma wrote:sandra3006, prieks, ka esi atkal uz strīpas!sandra3006 wrote:Labdien!
Beidzot esmu mājās no slimnīcas, un nu tik jāskatās, kas noticies ligzdās pa šo ilgo laiku!
Paldies, visiem par bildēm un komentāriem!Kamēr te vēl ir šie jaukie spiedzēji
Šodien neesmu viņu redzējusi, bet vakar man liekas, ka viņa bija tā, kas sēdēja sausajā kokā...skarleta wrote:Vai Irmiņa vēl nav migrējusi ?
mogga wrote:![]()
I made another time lapse video from the early morning (4:45-6:30).
This is a special time of day – especially when it's misty. You know that by the magical pictures of Monika.
If there is a bird flying through the screen, I reduced the speed to normal or even less. (3x)
Another thing I tried: Normally the audio track gets lost respectively becomes useless if you operate with time lapse / slow-motion.
But there are lots of birds singing / calling, especially in the early morning. So I made a new audio track. And I amplified it, because normally you can hardly hear the other birds – the microphone is focussed on the osprey nest. I had to make a noise reduction because of the higher sound level.
To cut a long story short: I tried to make some birds of the early morning hearable. Of course, the unavoidable dove is present at it. :laugh:
Paldies!MĀRIS wrote:Labrīt!
Priecājos Sandriņ redzot atkal Tavu niku - biju jau sailgojies! Veseļojies!![]()
Vēl jau ceru arī Sunshine niku ieraudzīt.
Turies! Tici - mēs visi esam ar Tevi!sandra3006 wrote: Paldies!
Pavasarī neveiksmīgi avarēju.![]()
Ticu!MĀRIS wrote:Turies! Tici - mēs visi esam ar Tevi!sandra3006 wrote: Paldies!
![]()
![]()
Veseļojies!MĀRIS wrote:Turies! Tici - mēs visi esam ar Tevi!sandra3006 wrote: Paldies!
![]()
![]()
Lai veiksmīga izveseļošanās! Saudzē sevi!sandra3006 wrote: Paldies!
Pavasarī neveiksmīgi avarēju. Salauzu otro un trešo kakla skriemeli un vēl piekto krūšu skriemeli ...![]()