Video: https://www.youtube.com/watch?v=TlNyUMKWsL0
P.S. tad, kad Uku atnesa zivi, Anna man dikti pēc uzvedības atgādināja mūsu Durbertiņu, kad Robis viņai nesa zivi

Anna patiešām ir ļoti skaists ērglisSunshine wrote:13:17
Pat tā nekustīgi guļot, viņa izskatās tik skaista ar savām gaišajām "krēpēm" un tumšajām acīm
Anna varētu ērgļu skaistuma konkursā piedalītiesVērotāja wrote:Anna patiešām ir ļoti skaists ērglisSunshine wrote:13:17
Pat tā nekustīgi guļot, viņa izskatās tik skaista ar savām gaišajām "krēpēm" un tumšajām acīm
Jauks video, Viky! Un kā Uku pacietīgi sēdēja Annai blakus un sastādīja viņai kompāniju, kamēr viņa ēdaViky wrote:Zivs piegāde - pusdienas - ''deserts''![]()
Sunshine wrote:Jauks video, Viky! Un kā Uku pacietīgi sēdēja Annai blakus un sastādīja viņai kompāniju, kamēr viņa ēdaViky wrote:Zivs piegāde - pusdienas - ''deserts''![]()
Njā, varētu būt bijis arī tāViky wrote:Sunshine wrote:
Jauks video, Viky! Un kā Uku pacietīgi sēdēja Annai blakus un sastādīja viņai kompāniju, kamēr viņa ēda
Man atkal likās, ka viņš nepacietīgi gaidīja un cerēja, ka Anna ātrāk paēdis un turpinās sildīt bumbulīti, bet tad kad Anna pārlidoja uz zaru, Uku tā negribīgi kāpa bedrītē, bet tomēr pārdomāja un aizlidoja pie Annas
Sākumā likās, ka Sunshine jaunā profila bilde ir saistībā ar 3 gadiem forumā, taču ieskatoties reģistrācijas datumā - tur rakstīts 8 mai (8.maijs).Viky wrote:Sunshine wrote:Viky, paldiesViky wrote:Sunshine, nevarēju nepamanīt Tavu jauno profila bildi![]()
Mans mīļākais Annas portretsman šodien mazliet īpašāka diena, tad nu nolēmu, ka tas ir iemesls tikt beidzot pēc trim gadiem pie bildītes
Tā, tā, tā...kas ir tas, ko mēs nezinam?
Labi, ka pamperi nav jāmainaViky wrote:Mēs pārāk daudz gribam, tā ir viņu pirmā diena ar olu galu galā![]()
Viky wrote:Mēs pārāk daudz gribam, tā ir viņu pirmā diena ar olu galu galā![]()