Cik jauki, ka Nords arī atrādās

9.43

Tā arī no rīta bija,ka Anna aizlidoja no kameras nedaudz pa kreisi ar visu zivi,tagad grūtāk ir šiem abiem bērniem,jo visas zivis nokrīt.Taibuce vēl kādu kumosiņu dabūjusi,bet Nords neko(tā man liekas).TasPatsFans wrote:LK forumieši domā,ka Rahu varētu būt virzienā uz kreiso pusi kaut kur lejā, jo ir novērots vecāku lidojuma virziens un ilgstoša apm. 20 min. uzturēšanās(iespejams Tahu barošana).
Like in this video clip at about 8:15 you can see the parent returning from the left corner after staying there 20 minutes (cam time 5:19-5:41).
Šobrīd abi arī skatās tajā virzienā....tie spiedzieni liek domāt, ka kāds no vecākiem baro Rahu(tas gan mans spriedelējums)
Ja Nords no rīta nedabūja zivi, tad visticamāk viņš prasa ēst....Pirms brīža bija dzirdama vecāka balssRaganiete wrote:No 12:13 līdz 12:15 Nords traki spiedz un plivina spārnus. Taibuce tajā pašā laikā pilnīgi mierīga.Cik žēl,ka neredzam zaru pa kreisi.
To vajadzētu uzprasīt LK forumā renno.Vecais jūrnieks wrote:man jautaajums: kas buutu noticis, ja Rahu buutu atrasts? Kaads kaaptu kokaa un "piekabinaatu" Rahu uz zara vai tomeer nestu prom uz kaadu cilveeku apruupeetu vietu?