Kā Uku visādi groza kaklu un mēģina par varītēm palūrēt, kas tur tai šūpulī notiek..

Made wrote:Vienu brīdi man likās, ka viņa uzkāpa mazajam...
Jā, es arī rakstījuSunshine wrote:LK forumieši raksta, ka Anna esot mazajam uzkāpusi tieši virsū!![]()
Nu jā, arī jaunajai mammītei vēl daudz jāmācās...
Atvaino, Made, nepamanīju.. Nu vismaz viss, kā liekas, beidzies labiMade wrote: Jā, es arī rakstījušajā brīdī man tas likās - pirms tam cālis bija ar čaumalu un mēģināja ieņemt kaut kādu pozīciju.. Anna spēra soli un čaumala aizvēlās nost.. bet nevar tieši pateikt, vai viņa uzkāpa bērnam, vai vienkārši aizķēra un apgāza viņu.. es centos pēc tam skatīties - kustējās gan
Man jāpiekrīt Madei,jo no tā brīža bija bailes skatīt tiešraidi,iztiku ar jūsu komentāriem.Vismaz man likās,ka redzu to kā Anna uzkāpj mazulim.Gan jau viss būs kārtībā,visi jau ir pirmo reizi tādā situācijā,gan jau iemācīsies un maziņais jau noteikti izturīgs.Sunshine wrote:Atvaino, Made, nepamanīju.. Nu vismaz viss, kā liekas, beidzies labiMade wrote: Jā, es arī rakstījušajā brīdī man tas likās - pirms tam cālis bija ar čaumalu un mēģināja ieņemt kaut kādu pozīciju.. Anna spēra soli un čaumala aizvēlās nost.. bet nevar tieši pateikt, vai viņa uzkāpa bērnam, vai vienkārši aizķēra un apgāza viņu.. es centos pēc tam skatīties - kustējās gan
Tak priekš tik maza putniņa arī tas ir labs sasniegumsMĀRIS wrote:Anna uz mirkli piecēlās. Mazais mētāja galviņu, bet noturēt vēl nevar. Beigās atstutēja pret olām!![]()
Kā ta nepaliks sparīgāks, ja rītdien viņam jāsāk ēst, un tad taču galva būs pašam vien jātur!d.e. wrote: bet nu paliek arvien sparīgāks katrā "atrādīšanās" reizē
Nav citu variantu !MĀRIS wrote:Kā ta nepaliks sparīgāks, ja rītdien viņam jāsāk ēst, un tad taču galva būs pašam vien jātur!d.e. wrote: bet nu paliek arvien sparīgāks katrā "atrādīšanās" reizē
Berry koledžas ligzdā māmiņa ar savu savainoto kāju ne tikai uzkāpa cālim, bet arī paspēra to vismaz 20 cm uz priekšu. Bet nekas, paldies Dieviņam, visi sveiki un veseli. Tagad divi ļoti skaisti, veselīgi ērglēni ligzdā.Raganiete wrote:Man jāpiekrīt Madei,jo no tā brīža bija bailes skatīt tiešraidi,iztiku ar jūsu komentāriem.Vismaz man likās,ka redzu to kā Anna uzkāpj mazulim.Gan jau viss būs kārtībā,visi jau ir pirmo reizi tādā situācijā,gan jau iemācīsies un maziņais jau noteikti izturīgs.
Cik aizkustinoši jaunais papucis mēģina sekot līdzi mazulim! ielikšu vēlreiz to skaisto mirkli...Sunshine wrote:19:27 Kā Uku visādi groza kaklu un mēģina par varītēm palūrēt, kas tur tai šūpulī notiek..![]()