Jācer,ka kāds to ir pamanījis un salabos līdz aizlidošanai.lianaliesma wrote:Būs tādā veidā atriebies svērējiem...![]()

Jācer,ka kāds to ir pamanījis un salabos līdz aizlidošanai.lianaliesma wrote:Būs tādā veidā atriebies svērējiem...![]()
Es šobrīd vēl līdz septembra otrajai pusei mētājos pa pasauli kā Sprīdītis, kas meklē laimi... ceru, ka atradīšu lielu laimi!lianaliesma wrote:La Marie, sveika! Vai esi joprojām Cūgšpicē? bet ik pa laikam iemet aci arī forumā... jeb jau mūszemē.
La Marie wrote:... mētājos pa pasauli kā Sprīdītis, kas meklē laimi... ceru, ka atradīšu lielu laimi!![]()
![]()
....
lianaliesma wrote: Nekur jau nav tik labi, kā mājās...![]()
Lai jauku iespaidu ir bez gala!La Marie wrote:Es šobrīd vēl līdz septembra otrajai pusei mētājos pa pasauli kā Sprīdītis, kas meklē laimi... ceru, ka atradīšu lielu laimi!lianaliesma wrote:La Marie, sveika! Vai esi joprojām Cūgšpicē? bet ik pa laikam iemet aci arī forumā... jeb jau mūszemē.![]()
![]()
![]()
Diemžēl online vērošana ir maz iespējama, jo citur nav tik labi interneta sakari, kā mums Latvijā. Bet skatos forumā un pēc iespējas YouTube, un pa laikam kādu kameru, kad ir sakari un iespējas.Sirdī esmu pie jums un mūsu putniem!
Labrīt! Tikko pie manis parādījās elektrība un tūlīt pat uz Tūmanako tiešraidi,bet nekas nav mainījies.Tiešraide atkal no vakardienas pazudusi.Nekāda paskaidrojuma nav,tikai spriedelēša,ka varbūt bojāta pati kamera.Vērotāja wrote:Labvakar![]()
Vai kas noticis, Raganiete?
Tik nepierasti neatrast te mazā tusnīša dienas bildes.
Pap.: gāju skatīties ko Tumanako dara, izrādās kamera atkal ir izslēgta.