Tchibo wrote:Paldies, Raganiet, par šo reportāžu.
Es arī cītīgi sekoju līdzi tieši šeit. Neesmu aktīva rakstītāja un video ar ne vienmēr sanāk apskatīties. Šis baltais tuntulis ir favorīts ārvalstu kameru vidū.

Tchibo wrote:Paldies, Raganiet, par šo reportāžu.
Es arī cītīgi sekoju līdzi tieši šeit. Neesmu aktīva rakstītāja un video ar ne vienmēr sanāk apskatīties. Šis baltais tuntulis ir favorīts ārvalstu kameru vidū.
Man likās, ka daudzi skatās...bet nu šitāds cipars ir SUPER !Vērotāja wrote: .......šī tēma ir apskatīta 253 reizes!
Es tiešām esmu ļoti priecīga,ka tik daudzi skatās šos brīnišķīgos putnus.d.e. wrote:Man likās, ka daudzi skatās...bet nu šitāds cipars ir SUPER !Vērotāja wrote: .......šī tēma ir apskatīta 253 reizes!![]()
Es tagad piesēdzos uz Austrālijas agro rītu, bet tiešraide nez kāpēc neiet...cerams rīt viss būs ok !
Visi mazuļi nosvērti, tiešraides mazulis sver 9 kg, pārējo svars svārstās no vieglākā 6,6 līdz 11,1 kg, tas mazulis tika aizvietots šai ligzdā kā audžubērns sezonas sākumā. 4-ru mazuļu svars ir virs 10 kg, 5-iem mazuļiem šodien būs papildus barošana.Raganiete wrote:Albatrosēns ir svērts.Uz to laiku arī bija atslēguši(laikam)kameru.Cik sapratu,tad viņa attieksme pret svēršanu nav mainījusies.
Department of Conservation
Jim Watts (DOC) Mod •
COLONY UPDATE
Afternoon everyone.
It was a good day today. Colin and I were able to weigh all the chicks. Yep, you read that correctly, ALL the chicks. We quickly flicked the webcam off this morning and weighed the webcam chick to give it some privacy. It handled the handling OK but it is still a nervous chick. It came in at 9.0kg. Our lightest bird today was 6.6kg while the heaviest was 11.1kg and this was the chick that got fostered to the webcam nest earlier in the season. Four other chicks were over the 10kg mark so they’re definitely getting big. Five birds required supplementary feeding today.
The ‘Name the Webcam Chick’ competition closed last Friday with a whopping 1672 names being suggested. The names are currently being ranked and whittled down to the top 5 after which the public will vote and a winner chosen. Public voting will being on Tuesday 20 June.
Cheers
Jim
Paldies,lianaliesma,par tulkojumulianaliesma wrote:
Visi mazuļi nosvērti, tiešraides mazulis sver 9 kg, pārējo svars svārstās no vieglākā 6,6 līdz 11,1 kg, tas mazulis tika aizvietots šai ligzdā kā audžubērns sezonas sākumā. 4-ru mazuļu svars ir virs 10 kg, 5-iem mazuļiem šodien būs papildus barošana.
No 1672 ieteiktajiem vārdiem izvēlēsies 5-cus un tad būs publiska gala vārda izvēlēšana 20.jūnijā.
Jā,šiem putniem ir ļoti paveiciesrapaskalns wrote:Arī vēlos pateikt lielu paldies par albatrosu saitā ievietotām bildēm un komentāriem.Sekoju visam līdzi no brīža,. kad mazais izšķīlās no oliņas. Vēroju Tusnīti gandrīz katru dienu (tas ir nakti) valodu nesaprotu, bet Raganietes bildes un komentāri visu paskaidro, paldies Tev, Raganiet! Tu dari svētīgu darbiņu, es tik daudz esmu uzzinājusi par šiem skaistajiem putniem.Un noņemu cepuri to cilvēku priekšā ,kas par albatrosiem tā rūpējas.