Paldies, Sassa, par šīs saimītes mīļu apčubināšanu un mūsu informēšanu.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Pašu agrāko rīta cēlienu piefiksēt neizdevās, bet, kā jau tika ziņots, šodien liela un svarīga diena - piekūnbērni tiks pie savām rotām Tad nu jāsāk ar to!
Cal Falcons ir publicējuši gredzenošanas procesa video no vairākiem rakursiem
Un šeit pieejams video, kur tiek apspriesta un vēlreiz rādīta gredzenošana, kā arī tiek sniegtas atbildes uz jautājumiem Mans apkopojums par šajā video redzēto un dzirdēto sekos pie pirmās izdevības
No tā, kas tiktāl redzēts dažādo rakursu video, skaidrs ir viens - vecāki nepārtraukti bija turpat tuvumā, lidinājas apkārt tornim un virs gredzenotāju galvām, taču gluži bīstami manevri netika manīti Vienā brīdī gan manīju vecāku pat piesēžam uz maliņas cilvēku klātbūtnē, bet visai ātri aizspurdza un turpināja klaigāt no attāluma. Taču paši skaļākie šajā procesā noteikti nebija vecāki, mazie piekūnbērni dažbrīd ieņēma draudīgas pozas un klaigāja, cik vien spēka Malacīši, mazie brašuļi
Šobrīd ir zināms, ka ar dzelteno/zelta krāsas gredzentiņu un lielāka ir meitenīte (mātīte), bet ar zilās krāsas - puisītis (tēviņš). Tātad lielā māsa un mazais brāļuks
Neliela atkāpe - Cal Falcons 26. maijā atkal publicēja brīnišķīgu foto, kurā atspoguļota mazuļu augšana:
Lianaliesma wrote: ↑28 May 2022 13:24
Paldies, Sassa, par šīs saimītes mīļu apčubināšanu un mūsu informēšanu.
Lianaliesma, man liels prieks! Visi putni ir brīnišķīgi, skaisti un neatkārtojami, bet katram jau tie savi putni Man tā nu sanācis, ka lielie piekūni!
Turklāt šeit visu vēl apvirmo sāgas cienīgs stāsts ar kāpumiem, kritumiem, bet no visas sirds ceru - laimīgu iznākumu