Daimondas superguza visā godībā

No sign of Yurruga today. I looked for him at the roost trees this afternoon after seeing a raptor (possibly Diamond) there earlier (too far for photo). I've looked every day, but he's not been seen since last Thursday when spotted on a roof. It's of concern, but he might simply be well hidden.
Šodien no Jurrugas nav ne miņas. Šopēcpusdien es viņu meklēju pie kokiem, kuros viņš varētu sēdēt, atpūsties vai gulēt, pēc tam, kad iepriekš tur redzēju kādu plēsējputnu…(iespējams, Daimondu) (pārāk tālu, lai fotografētu). Es esmu skatījusies katru dienu, bet viņš nav redzēts kopš pagājušās ceturtdienas, kad tika pamanīts uz jumta. Tas rada bažas, bet iespējams viņš vienkārši labi slēpjas.
Tulkojums:I sent a photo of Yurruga to a well respected raptor rehabillitator and she said she thought he was under-developed for his age at fledging (45 days) and he did still have more down than expected.
But he was very good at exercising his wings and had an excellent appetite and the parents clearly thought he was ready to fledge as they tried to tempt him out.
I'm not convinced the fledge was that great as he landed on the ground near the tower, but that happens quite often, so not unusual.
AND THE BOX CAM UPDATE
No sign of Yurruga, I'm afraid. I've looked every day for an hour or two, but he's not been seen since last Thursday when spotted on a roof. He was seen later on the same roof by a colleague in a thunderstorm.
It's of concern, not just because by now I would expect him to be using the roost trees and 'flight training ground', but due to the behaviour of the adults, long pair-bonding sessions being rare so soon after fledging. I have a nasty feeling that we may have lost this chap, but will keep looking for another week.
Es nosūtīju Jurruga fotogrāfiju labi cienījamai plēšputnu rehabilitācijas speciālistei, un viņa teica, ka Jurruga ir nepietiekami attīstīts savam vecumam, dienā, kad pirmo reizi izlidoja-45 dienu vecumā, un viņam joprojām bija padaudz dūnu spalvu (balto pūku) nekā vajadzētu būt priekš tāda vecuma.
Bet Jurruga ļoti labi prata vingrināt spārnus un viņam bija lieliska apetīte, un vecāki patiešām domāja, ka viņš ir gatavs izlidot, un mēģināja viņu visādi izvilināt laukā no ligzdas.
Es neesmu pārliecināta, ka pirmais lidojums Jurrugam bija ļoti lielisks, jo viņš nolaidās uz zemes netālu no torņa, bet tas notiek diezgan bieži, tāpēc tas nav nekas neparasts.
BOX CAM JAUNUMI:
Baidos, ka no Jurrugas nav ne miņas. Esmu skatījusies katru dienu stundu vai divas, bet viņš nav redzēts kopš pagājušās ceturtdienas, kad tika pamanīts uz jumta. Viņu vēlāk uz šī paša jumta pērkona negaisā ieraudzīja kolēģis.
Bažas rada ne tikai tas, ka līdz šim es gaidīju, ka viņš izmantos kokus un "lidojuma trenniņu laukumu", bet arī pieaugušo uzvedības dēļ, tik drīz pēc mazuļa izlidošanas- ir reti sastopamas ilgas pāra savienošanās sesijas ( kur abi itkā dejo un sarunājas). Man ir nepatīkama sajūta, ka mēs, iespējams, esam pazaudējuši šo jaunuli, bet turpināsim meklēt vēl nedēļu!