Ja Ligzdas gariņš nākošajā bildē nebūtu parādījusi kur jāskatās, nekad nebūtu atradusiSunshine wrote:18:25
Uzdevums acīgajiem - atrodi ūpenīti![]()

Ja Ligzdas gariņš nākošajā bildē nebūtu parādījusi kur jāskatās, nekad nebūtu atradusiSunshine wrote:18:25
Man tas pats, taisni gribēju teikt, ka bez padskazkas neatrastu...Vērotāja wrote:Ja Ligzdas gariņš nākošajā bildē nebūtu parādījusi kur jāskatās, nekad nebūtu atradusiSunshine wrote:18:25
vainīgaSunshine wrote:Ligzdas gariņ, jau gribēju piebilst, ka Tev nav ļauts piedalīties konkursā - Tu vakaros arī ūpjus cītīgi vēro![]()
Tu pateici priekšā, bet labi, vienalga, jums ar lianuliesmu abām kompetes no manis
Es arī nebūtu, bet tagad esmu atradis . A kur kumpete?!Vērotāja wrote: Ja Ligzdas gariņš nākošajā bildē nebūtu parādījusi kur jāskatās, nekad nebūtu atradusi
Labi, būs Māri, arī Tev un Vērotājai kumpetes nākamajā salidojumā!* Bet no jums abiem, protams, mums ar lianuliesmu un La Marie kādu laiku atpakaļ solītā tējaMĀRIS wrote:Es arī nebūtu, bet tagad esmu atradis . A kur kumpete?!Vērotāja wrote: Ja Ligzdas gariņš nākošajā bildē nebūtu parādījusi kur jāskatās, nekad nebūtu atradusi
neko sev es iekrituSunshine wrote:* Ar nosacījumu, ka Ligzdas gariņš pērk pusi konfekšu skaita par "podskazku"
Ligzdas gariņš wrote:atvainojos jau iepriekš,nāk nakts un prātā virmo erotiskas fantāzijas![]()
vai jums nešķiet ka mūsu ūpienei strauji izauguši ciči,nu tāds stabils 5 izmērs![]()
![]()
Nu tādas pārdrošas vāveres tai pusē, ūpjiem gluži gar knābjiem lēkā!Ligzdas gariņš wrote:opādraudzene kacinātāja ar klāt:
nu nebaidās ne vella![]()
tā viņš ir,nau viegli būt ūpju mammīteiSunshine wrote:18:31 Ūpenīte vakar jau uz ilgu, ilgu laiku atstāja mazos vienus (pēc pusotras stundas vēl nebija atpakaļ).