Bet murmulīši izskatās paēduši, jo tik slinki locās apkārt ņammai!

Par vecumu runājot!

Pēc manām domām tumšākais, lielākais ir Se 15, mazākais, gaišākais ir Se 16!

Nu re nu, tā jau man likās, ka ir kaut kur misēklis...MĀRIS wrote: Līdz ar to brančo SE 15![]()
Lianaliesma, re, kur Tu pati 25. septembrī liki video, kur tumšākais, lielākais S16 atrij barību un gaišais S15 izbrīnīts vēro...lianaliesma wrote:Vido - vecākais atrij un jaunākais izbrīnīts vēro
WBSE 2015 - SE16 Pellet, 1998liberty
Te viņi sauc SE16, t.i. lielāko un tumšāko par vecāko ērglēnu!Sunshine wrote: Lianaliesma, re, kur Tu pati 25. septembrī liki video, kur vecākais (S16) atrij barību un jaunākais S15 izbrīnīts vēro...
Jā, ar to man arī nebija nekādu jautājumu, visu laiku likās, ka SE15 ir ar gaišu galviņu!Sunshine wrote:Izbūros cauri Austrāliešu mājas lapas forumam. Secinājums - jau no paša sākuma foruma lietotāji:
- gaišāko, mazāko ērglēnu sauc par S15,
- tumšāko, lielāko par S16.
Lianaliesma, paskatījos vēlreiz video.. Viņi pie video vienīgi norāda, ka tas ir S16 - lielākais, tumšākais ērglēns.lianaliesma wrote:Te viņi sauc SE16, t.i. lielāko un tumšāko par vecāko ērglēnu!Sunshine wrote: Lianaliesma, re, kur Tu pati 25. septembrī liki video, kur vecākais (S16) atrij barību un jaunākais S15 izbrīnīts vēro...
Man domāt - tieši tā!lianaliesma wrote: Bet tad iznāk, ka augumā sīkākais SE15 ir vecākais! Un brančot sācis pirmais jaunākais...
Māri, es vienkārši nevaru īsti noticēt tam, ka Austrālijas jūras ērgļu mājas lapā visi maldās un apgalvo, ka brančot uzsācis SE16,- tumšākais, lielākais, to tak visi redzam video, un pēc fakta SE16 ir arī jaunākais (14 stundas vēlāk šķīlies)!MĀRIS wrote:Un katru dienu sekojot līdz es ar visu savu atbildību saku, ka SE15 ir tumšākais, lielākais, resnākais...!![]()
NU LAIKAM TAČU TĀ...Sunshine wrote:Tā.. laikam tiešām man arī mazs apjukums iestājiesPatiesi, paskatoties atpakaļ ierakstus, visu laiku S15 saucām par mazāko un S16 par lielāko. Man tikai uz brīdi likās, ka S16 ir arī vecākais..
Taisnība ir lianaliesma, tiešām jaunākais ir S16, kurš visu laiku arī ātrāk auga un kļuva tumšāks, un pirmais uzsāka arī brančošanu!
Lūk, 15. oktobra bildes:
S16 JAUNĀKAIS - tumšākais, lielākais ērglēns
https://www.facebook.com/Sea.EagleCAM/p ... =3&theater
un S15 VECĀKAIS - gaišākais, mazākais ērglēns
Un te pavisam maziņi, paraksts zem bildes - S16 spalvas jau krietni tumšas...
MĀRIS wrote: LL ; "Nu tad mūs vienkārši ir samulsinājis tas, ka SE15, lai gan vecākais, tomēr vienmēr ir bijis mazāks augumā..."
Tad jau Viņš no dzimšanas ir dabūjis pa galvu no jaunākā?!Un Tu sev tici?
Māri, uzrakstīju viņiem FB vēstulīti, cerams, ka tiksim pie skaidrībasMĀRIS wrote: Nesaprotu, no kurienes FB ir izzīduši, ka tumšās spalvas papriekš parādās jaunākajam, un pa kuru laiku jaunākais pārvērtās par lielāko! Ja es mācētu rīkoties ar FB, un uzdot tur šos jautājumus, es viennozīmīgi viņus uzdotu!
Vienkārši buča no manis!Sunshine wrote: Māri, uzrakstīju viņiem FB vēstulīti, cerams, ka tiksim pie skaidrības