Paldies, Roosaluristaja. Izskatās pēc kaut kāda bijuša cietuma vai armijas daļas!roosaluristaja wrote: Ligzda atrodas olimpiskajā parkā, Sidnejas centrā netālu no objekta Newington Armory. Īsti nesaprotu, kas tas tāds ir.

Paldies, Roosaluristaja. Izskatās pēc kaut kāda bijuša cietuma vai armijas daļas!roosaluristaja wrote: Ligzda atrodas olimpiskajā parkā, Sidnejas centrā netālu no objekta Newington Armory. Īsti nesaprotu, kas tas tāds ir.
Liekas, ka tas ir koloniālo laiku arsenāls vai ieroču noliktava. Tagad tūrisma objekts.roosaluristaja wrote:
Ligzda atrodas olimpiskajā parkā, Sidnejas centrā netālu no objekta Newington Armory. Īsti nesaprotu, kas tas tāds ir.
https://www.google.lv/maps/place/Newing ... 606e?hl=lv
Nē, kainisms šai sugai nav novērojams. Atbilstoši internetā atrodamajai informācijai, piemēram, šai visnotaļ izsmeļošajai mājaslapai bieži vien lidspēju sasniedz tikai viens jaunais putns, taču tas ir saistīts ar piemērotas barības trūkumu, kā rezultātā viens mazulis iet bojā nevis obligātu kanismu.MĀRIS wrote:[Paldies, Roosaluristaja. Izskatās pēc kaut kāda bijuša cietuma vai armijas daļas!Bet par ērgļiem runājot, man izskatās, ka šeit pastāv kainisms, jo arī tagad atverot bildi mazie ligzdā vieni paši, bet galvu pacelt drīkst tikai viens! Kā otrs paceļ galvu, tā iet kautiņš vaļā! Lai gan es vēl kainismu kā tādu neesmu redzējis, jo esmu pārāk "jauns" šajā lūrēšanā.
Paldies, Vērotāja! Izskatīju visu, un pat vēl vairāk. Bet šeit jau ir tā lielā atšķirība - lasīt aprakstu, apskatīt foto..., un otrs - skatīties tiešajā, visas kustības... Nezinu, ko lai saka. Apraksts nekad nebūs tik sāpīgs, skaudrs. Bet labi ka tā, vismaz es caur viņiem, /par mazajiem ērgļiem biju jau palasījies,/ šiem aprakstiem, esmu labāk sagatavojies nākotnei, kāda nu viņa būs.Vērotāja wrote: Māri, ja esi gatavs, vari paskatīties te. Tās jau ir pēdējās dienas
Hildiņa wrote:Ligzdas vidū ir bedrīte un gribot negribot viens otram veļas virsū, bet,protams biežāk jau virspusē spēcīgākais. Nez' vai tas nav eikalipts,kur ligzda uzbūvēta ?
Nuja! Kad otrs paceļ galvu, tad ieraksts mudīgi jāpārtrauc, jo kautiņš noteikti iet vaļā!lianaliesma wrote:Video no LK: Sīcītis SE15 ...
MĀRIS wrote:Nuja! Kad otrs paceļ galvu, tad ieraksts mudīgi jāpārtrauc, jo kautiņš noteikti iet vaļā!lianaliesma wrote:Video no LK: Sīcītis SE15 ...![]()
Oppāāā! Izskatās, ka tiešraidei prasa reģistrāciju! Un ja jā, tad kā to izdarīt?! Vismaz man rāda 47.min. garu video!![]()
Es runāju par tiešraides ekrānu, kur rāda ligzdu! Visu laiku man tur rādīja tiešraidi, bet šodien parādījās ieraksts, ar kaut kādu smart viewer instalāciju, ielogošanos...! Pēc tam rāda ierakstu no ligzdas 47.min garumā! Izskatās, ka es kaut kādu testa laiku esmu iztērējis!Hildiņa wrote:Man nav prasīts reģistrētries, bet vispār blakus ir čats - tam gan prasa.....