Labdien. Džudīte /Judy Harrington/ atkal piefiksējusi mazo buļbertīšu!

https://www.facebook.com/groups/sydneys ... m/?fref=nf

Ļoti skaista bildelianaliesma wrote: Paldies, paldies, paldies! Prieks!![]()
Mazais SE17 beidzot atrādījies tā, ka nofotografējams, lai iepriecinātu savus vērotājus!
Pirms dažām stundām vēl šāds bilžuks no Judy Harrington feisbukā...
Raganiete wrote: Ļoti skaista bilde,man liekas,ka viens spārniņš tāds dīvains
,varbūt bija tomēr kāds savainojums.Tagad jau viss kārtībā,tik lieli tie spārni
Raganiete, man liekas, ka tas tikai tā izskatās, jo Judy un Cathy apgalvo, ka, lidojot pāri upei, viņš to darījis perfekti stabili. Šis ir viņas komentārs tieši tai bildei. Un kāds pie bildēm komentēja, ka "tas ir mirklis, kad SE17 veic pagriezienu"[i]Judy [/i]Harrington wrote: Cathy and I were thrilled this morning - as below - to see our SE17 flying strongly.
lianaliesma wrote: Raganiete, man liekas, ka tas tikai tā izskatās, jo Judy un Cathy apgalvo, ka, lidojot pāri upei, viņš to darījis perfekti stabili. Šis ir viņas komentārs tieši tai bildei. Un kāds pie bildēm komentēja, ka "tas ir mirklis, kad SE17 veic pagriezienu"
SE17 šķērso upi uz sālspļavāmJudy Harrington wrote: SE17 flying off across the saltmarsh
Vieta, kur SE17 gaidīja ņammu, ko nometa kāds no vecākiem, liekas, Lēdija. Tā ir dabas rezervāta teritorijaJudy Harrington wrote: where SE17 was waiting for food. Dropping under this shrub and nearby. this is an area of the Nature reserve wetlands
Sunshine wrote: Vēl viena ziņa, vēl labāka par vakarējo!
Vecāki ir kopā ar mazo SE17 un baro viņu. Un viņš stabili un labi lido!
Džūdija šodien vēlreiz viņu redzējusi, un beidzot izdevies piefiksēt, ka vecāki nodod ēdienu.
Paldies par ziņuSunshine wrote:
Vēl viena ziņa, vēl labāka par vakarējo!
Vecāki ir kopā ar mazo SE17 un baro viņu. Un viņš stabili un labi lido![/i]
Skaisti redzēt mazo SE17 tā sēžam! Prieks par mazo un abiem vecākiem!Raganiete wrote:14.decembris
![]()
Cathy Cook-Sydney Sea Eagle Cam