Šāds izskatāslianaliesma wrote:Nu ja, tā man likās. Tas ir frogmouth - varžmutis jeb Austrālijas pūčlēlis. Un tam esot uzradies mazulītis
https://en.wikipedia.org/wiki/Tawny_frogmouth
Šāds izskatāslianaliesma wrote:Nu ja, tā man likās. Tas ir frogmouth - varžmutis jeb Austrālijas pūčlēlis. Un tam esot uzradies mazulītis
Piesakies Feja arī Tu, un gan jau arī Tevi apstiprinās tāpat kā mani pērn apstiprināja, un Tu vismaz varēsi iztulkot kas tur rakstīts. Es labāk klusēšu, un ielikšu bildīti, lai gan šoreiz foto ir redzams tieši Murmulēns!Feja wrote:Labrīt! Čatā lasu, ka ir ieliktas bildes FB, bet tās būs tajā, kurām Māris tiek klāt - slēgtās grupas FB lapā. Māri, ieskaties, varbūt kaut kas interesants.
Feja, tiešām drošo piesakies, tur var tikt jebkurš!MĀRIS wrote:Piesakies Feja arī Tu, un gan jau arī Tevi apstiprinās tāpat kā mani pērn apstiprināja, un Tu vismaz varēsi iztulkot kas tur rakstīts. Es labāk klusēšu, un ielikšu bildīti, lai gan šoreiz foto
Feja, atzīmē, ka patīk šī lapa un atzīmē sekot.Feja wrote:2.novembris
Labrīt! Čatā lasu, ka ir ieliktas bildes FB, bet tās būs tajā, kurām Māris tiek klāt - slēgtās grupas FB lapā. Māri, ieskaties, varbūt kaut kas interesants.
Sandra L., tā ir atvērtā grupa; Feja un Māris runā par slēgto, bet arī tai droši var pievienoties jebkurš.Sandra L. wrote: Feja, atzīmē, ka patīk šī lapa un atzīmē sekot.
https://www.facebook.com/Sea.EagleCAM/
SkaidrsSunshine wrote: Sandra L., tā ir atvērtā grupa; Feja un Māris runā par slēgto, bet arī tai droši var pievienoties jebkurš.
Rezervāta stingrās aizsardzības zona, kurā tiek ielaisti tikai pētnieki un parka darbnieki, ir norobežota ar žogu.Sandra L. wrote:Nez, kas tas par žogu, aiz kura viņš redzams?
EagleCAM wrote:
SE17 is healthy. The veterinary staff at the wildlife hospital recommended he be released back in to the reserve. If we, were to find him injured, of course we would take him back to hospital. He needs to practise his flying skills more. The salt marsh and other areas he's been seen in, are perfect for short flights. Lady and dad are looking out for him. They are bringing him food, flying around with it until they find him. It's a tough existence for a fledgling!
Nav jau gluži tā, ka noslepenota, VērotājVērotāja wrote:Interesanti, aiz kādiem apsvērumiem šī grupa ir noslepenota? Apspriež taču publisku tiešraidi un citu publisku informāciju.
Feja, noteikti apstiprinās! Sarakstos tur jau kopš pagājušā gada ar moderatoru un viņi ir labi informēti, ka Latvijā viņu ērgļiem ir prāvs fanu pulciņšFeja wrote:Paldies, Sunshine par tulkojumu. Pieteicos slēgtajā FB grupā. Tagad tikai jāgaida, kad apstiprinās.![]()