Harieta

Viņai pievienojas arī M

Sunshine wrote:Sveika, Feja!Komentārs īsti vietā. Pilnīgi piekrītu Tev, nepiedēvēt putniem savas cilvēciskās emocijas un projekcijas ir svarīgi. Arī pati komentējot ļoti cenšos izvairīties no subjektīviem vērtējumiem "izskatās noguris, dusmīga(s), vientuļš (a), nobijies" u.tml. u.tml. ...
....Cenšos pēc iespējas rakstīt darbības vārdus un faktus - putns dara to un to. Vakar uzrakstīju 2 lietas - "Harieta vismaz reizi dienā iesper M15" un "Harieta kliedz un sper M15". Tā nav cilvēciskošana, bet darbības apraksts.
Tādā ziņā priecājos par katru brīdi, kad izdevies ļaut kādam šeit pasmieties, pajokot, savstarpēji apmainīties kādām domām vai jokiem.. Jo kas tad šeit ir mērķis - sauss faktu izklāsts vai tas, lai mēs gūtu prieku?
Man liekas, ir tiešām svarīgi nepārkāpt robežu, lai nesākam projicēt uz putniem tikai savas iedomas un emocijas.
Taču, ja aprakstām reāli notiekošo ar humoru un nedaudz personisku attieksmi, stāsts no tā viennozīmīgi tikai iegūst!
Mīļš paldies, Māri!MĀRIS wrote: Smuks vakardienas stāsts Tev, Sunshine, ir izdevies! Es nesaku, ka citās dienās būtu slikts, bet vakardienas ...!![]()
![]()
Sveika, VIKTORYja! Prieks Tevi redzēt!VIKTORYja wrote:lianaliesma,paldies, ka atcerieties mani!Es visu laiku "neredzami"vēroju,tikai tie zaudējumi mani ļoti izsīt un ..."koroče"-es kopā ar jūms un paldies par pagašsezonā reportāžiem,foršam bildem,komentāriem!!!Paldies ka jūs esat!
sandra3006 wrote:7.44 M15 ar zivi savai dāmai
Sveika, Viky!Viky wrote:8:14 Kamēr viens barojas, otrs pārrauga apkārtni