Un sveiciens pārējiem vērotājiem - gaidītājiem!

14.29 Grūti sagaidīt mirkli, kad mammīte pavirzīsies nost, lai var kaut drusciņ papriecāties... Ir!!!

14.32 Harieta paskatās, it kā sakot: - Es tak jums teicu, ka būs!

Lianaliesma, tagad Tu pārņēmi no manis stafetilianaliesma wrote: 14.32 Džuljeta it kā saka: - Es tak jums teicu, ka būs!![]()
[/url]
Sunshine wrote: Šodien visu dienu nepameta sajūta - BŪS! Un, re - IR!![]()
Ak, cik jauka vārda dienas dāvana no Harietas
Tiešām!!! Pat nepamanīju!Sunshine wrote:Lianaliesma, tagad Tu pārņēmi no manis stafetilianaliesma wrote: 14.32 Džuljeta it kā saka: - Es tak jums teicu, ka būs!![]()
![]()
Ievēroju, čatā vakar moderators rakstīja, ka pa nakti perējot mamma.. Un (agrā) rītā viņu varot nomainīt tētis.lianaliesma wrote:Grūti pateikt, kas ir perētājs, vai Harieta vai M15. Loģiski jau būtu, ka naktī ir mamma klāt. Interesanti būs redzēt, ka jaunizceptais papiņš perēs...
(P.S.Džuljetas un Romeo ligzdas kameras veiksmīgāk izkārtotas - var vērot gan no sāniem, gan no augšas.)
R&J ligzdā jau tā notiek, bet vai tā notiks arī šeit?!Sunshine wrote:Ievēroju, čatā vakar moderators rakstīja, ka pa nakti perējot mamma.. Un (agrā) rītā viņu varot nomainīt tētis.lianaliesma wrote:Grūti pateikt, kas ir perētājs, vai Harieta vai M15. Loģiski jau būtu, ka naktī ir mamma klāt. Interesanti būs redzēt, ka jaunizceptais papiņš perēs...
(P.S.Džuljetas un Romeo ligzdas kameras veiksmīgāk izkārtotas - var vērot gan no sāniem, gan no augšas.)