Vērotāja wrote:Ievietots video par vakara notikumiem. Nezinu kā M15 cer tikt pie olām, ja viņš tādā stilā turpinās![]()

Vērotāja wrote:Ievietots video par vakara notikumiem. Nezinu kā M15 cer tikt pie olām, ja viņš tādā stilā turpinās![]()
Ak, skaistā jaunība!Vērotāja wrote:Ievietots video par vakara notikumiem. Nezinu kā M15 cer tikt pie olām, ja viņš tādā stilā turpinās![]()
Te vēl viens V veida zars Herietai un M15 šodien gadījies un abi nevar nolemt, kurš to zaru labāk mācēs ieriktēt ligzdālianaliesma wrote:Video 19.okt. ap 7.00 - Mjā, dzīvokļa iekārtošana nav viegla lieta... bet viņiem jau izdodas vienoties!![]()
Sunshine, tas droši vien tāpēc, ka tieši šie izvēlējušies cilvēku apdzīvotu vietu savai ligzdai. Ir arī tādi, kas nav tik pieraduši pie cilvēkiem. Un kameras jau novieto pie ligzdas tad, kad ērgļi aizlido.Sunshine wrote:Interesanti - izskatās, ka atšķirībā no mūsu jūras ērgļiem, baltgalvas ērgļus kamera nemaz nesatrauc..
Māri, pilnībā piekrītu. Vienīgā atšķirība, ka M15 teorētiski un fizioloģiski ir gatavs būt par ģimenes tēvu. Varbūt viņā vēl instinkts nav īsti atmodies.MĀRIS wrote:8.15. Pagaidām izskatās, ka uz M15, kā ligzdas saimnieku lielas cerības nav ko lolot. Visādā ziņā viņš varbūt ir vecāks par Slaido, bet ne gudrāks, pieredzējušāks. Vismaz man tā izskatās.
Māri, bet varbūt Harieta vienkārši ir pārāk prasīga? Nu, kā jau daudzas mūsdienu sievietesMĀRIS wrote:8.15. Pagaidām izskatās, ka uz M15, kā ligzdas saimnieku lielas cerības nav ko lolot.
Vismaz man tā izskatās. Lai Dievs dod, ka es kļūdos!![]()
Paldies, Vērotāja! Bija nedaudz laika piesēst un izlasīt. Un ne tikai -tur tālāk ir arī daži video, ar paskaidrojumiem, kā https://www.youtube.com/watch?v=tBrvSYp ... e=youtu.be , par fotogrāfiju tapšanu. Ir jau saprotams, ka neviena māka, no gaisa nekrīt! Arī ligzdas saimniekam ir jāiemācās būt, vai arī jābūt jau dabas dotam lielam talantam.Vērotāja wrote: Raksts Feisbukā par pieredzējušās ciltsmātes Herietas grūto uzdevumu padarīt M15 no jaunuļa par vīru![]()
https://www.facebook.com/notes/955245651199357/