Sniegs nokusis

Mammuks perē

Tā gan ir..nervostrong visiem jārij, lai šo visu pārdzīvotu..Man gandrīz bija nervu sabrukums pārdzīvojot par mazo Harietas un M15 ligzdā...viņam nabagam gājā patiešām grūti...vienu bŗid likās,ka viss..mazais nespēj tikt laukā no tās čaulas....UHHH ,cik bija fantastiska sajūta,kad no rīta ( pēc viņu laika) ieraudzīju pūkgalvītilianaliesma wrote: ↑31 Mar 2020 18:15 ap 09.00/17.00LV Tas nu gan man prasīja nervus!Mazais nekādi nevarēja paņemt kumosu, mamma atkal nekādi neuztrāpīja mirkli, kad knābis vaļā... un tā viņa vairākkārt pati norija kumosus, man par kreņķi, līdz beidzot - viens kumosiņš ieslīdēja knābīti! uhhhh... un mazais uzreiz tik noguris, ka nolikās slīpi
![]()
Raptor Resource Project
· 1 hr · Edited ·
March 31, 2020: And then there were two! We could hardly believe our eyes when two bobbleheads instead of one popped up at the North nest this morning! I suspect, based on the 'blueberry eye' we can see on bobblehead number one, that the closest eaglet is DN12 and the further eaglet is DN11. DN12 is quite dry and sitting up well, which means that hatch happened a little bit ago. John will review the footage and see if we can determine when.
We'll be holding our first hatch fundraiser some time next week, but if you can make a donation now at https://www.raptorresource.org/support- ... -donation/, we would welcome it. Thank you so much for watching, learning, sharing, and especially for caring!
Nu jā, tas gan varētu būt, ka viens komentārs bija par vecāko, otrs par jaunāko. Un abi šajā ligzdāTasPatsFans wrote: ↑31 Mar 2020 19:00 tad tāpēc mans misēklis ir bijis pareizs..jāsalīdzina laiks![]()
Es iekomentēju,ka tipa Dekoras ligzdā mazulis piedzimis 14.36 ...tad ļoti iespējams ,ka tad ir dzimis šis otrs mazulis ZD.....LianaLiesma, vai nav precizēts otra mazuļa oficiālais šķilšanās laiks?
Nē, neesmu manījusi, tikai pārsteigums, ka arī otrs ir jau ārā no čaumalasTasPatsFans wrote: ↑31 Mar 2020 19:00 tad tāpēc mans misēklis ir bijis pareizs..jāsalīdzina laiks![]()
Es iekomentēju,ka tipa Dekoras ligzdā mazulis piedzimis 14.36 ...tad ļoti iespējams ,ka tad ir dzimis šis otrs mazulis ZD.....LianaLiesma, vai nav precizēts otra mazuļa oficiālais šķilšanās laiks?